SAHİL MEVKİİ'NDE TRAFİK KAZASI: 1 KİŞİ YARALANDI

SAHİL MEVKİİ'NDE TRAFİK KAZASI: 1 KİŞİ YARALANDI

Karadeniz Ereğli’de meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, saat 09.00'da Cumhuriyet caddesi sahil mevkisinde, yaya geçidinde yürüyenlere yol vermek için duran Murat Yıldız idaresindeki 67 ABG 396 plakalı otomobile, Necmettin Koyuncu’nun kullandığı 67 ABB 186 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın şiddeti ile savrularak refüje çıkan otomobilde, Yıldız’ın eşi Dilek Yıldız yaralandı. Acı içinde ambulansın gelmesini bekleyen kadına, eşi Murat Yıldız destek oldu. Gazeteciye, kazanın nasıl olduğunu anlatan Yıldız, yayalara yol vermek için durduğu sırada kazanın olduğunu belirterek, “hızlıydı, bir kütleme oldu. Vurdu, beni nereye kadar attı. Yayaların arasında bebek vardı. Kaza bu, cana bir şey gelmesin” dedi.

Diğer aracın sürücü Necmettin Koyuncu ise Yıldız’a, kazadan duyduğu üzüntüyü ifade ederek, “firene bastığınızda çok yakındım, geç fark ettim. Sizde umarım bir şey (yaralanma) yoktur. Özür dilerim” diye konuştu.
Olay yerine gelen 112 Acil Servis çalışanları, çevredekilerinde yardımı ile ambulansa aldıkları Dilek Yıldız’ı Özel Echomar Hastanesi’ne kaldırdı. Polis, kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2020, 14:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER