Yeniden Refah Partisi, protokol ziyaretlerine başladı

Yeniden Refah Partisi, protokol ziyaretlerine başladı

Yeniden Refah Partisi, protokol ziyaretlerine başladı

Yeniden Refah Partisi Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Adem Çetinkaya, yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu'na nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

23 Kasım 2018 tarihinde Milli Görüşün lideri eski Başbakan rahmetli Prof.Dr. Necmettin Erbakan'ın oğlu Dr.Fatih Erbakan'ın Genel Başkanlığında kurulan Yeniden Refah Partisi teşkilatlanma çalışmalarına hızla devam ediyor. 
Kdz.Ereğli'de teşkilatlanma çalışmalarını tamamlayan Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanlığına seçilen Adem Çetinkaya ve yönetim kurulu üyeleri protokol ziyaretlerine İlçe Kaymakamlığından başladı.

Yeniden Refah Partisi Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Çetinkaya, gerçekleştirdiği ziyarette İlçe Kaymakamı Çorumluoğlu'na sıcak karşılaması için teşekkür ederek, partisinin ilçe teşkilatlanmasını tamamladıklarını, çalışmalarına başladıklarını belirtti. Parti kuruluş süreci ve parti çalışmaları hakkında bilgiler veren Çetinkaya, Yeniden Refah Partisi olarak ülkemize ve milletimize hizmet etmek için bu yola çıktık. Temelinde Milli Görüş inancı ile memlekimize ve milletimize hizmet etmek en büyük gayemizdir dedi.

Ziyaretlerinden duyduğunu memnuniyeti ifade eden İlçe Kaymakamı Çorumluoğlu, yeni yönetime başarılar diledi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret karşılıklı görüş alış verişi ile son buldu.

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2020, 00:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER