ALAPLISPOR´DA YENİ DÖNEM, BAŞKAN KİM OLDU ?

ALAPLISPOR´DA YENİ DÖNEM, BAŞKAN KİM OLDU ?
gundemeregli.com-Alaplı Belediyespor’un gerçekleştirilen olağanüstü kongresi sonrasında Kulüp Başkanlığına yıllardır yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Tarık Yazıcı getirildi.

Alaplı Belediyesi Kültür Salonun Tek liste ile açık oylama ile yapılan seçimlerde genel kurula katılan üyelerin tamamının oyunu alan EleşlersporKülübü Eski Başkanı Yazıcı bir dönemliğine başkanlığa seçilirken, yönetimi de önemli isimlerden oluşturdu.

Seçimler sonrasında gazetemize kulübün yeni hedefleri hakkında bilgiler veren Yazıcı,  Amacımız BAL liginde takımımızı temsil etmek. O doğrultuda çalışmalarımızı yürüteceğiz. Çıtayı yükseltiyoruz. Mevcut kadroyu koruyup, yapacağımız takviyeler ile hedefleri olan bir takım oluşturacağız.  

Teknik ekibimizle yolumuza devam edeceğiz. 2013-2014 sezonunda bam başka bir takım izleyeceksiniz.  Tabi bunun yanı sıra alt yapıya da büyük önem vereceğiz.  Yeni yönetim Alaplı’ya hayırlı olsun” dedi.

Divan Başkanlığını Mehmet Yaman’ın yaptığı, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan kongrede konuşan Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, kulübün kuruluşundan bu yana destek veren herkese teşekkür etti.

Kulübün faaliyet ve denetim raporlarının okunduğu ve ayrı ayrı ibra edildiği genel kurulda açık oylama usulü yapıldı.

Kongreye Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şengün, siyasi parti ilçe başkanları ve yöneticileri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, belediye meclis üyeleri, Kulüp yöneticileri, belediye daire amirleri ve esnaflar katıldı.

Alaplı Belediyespor’un yönetimi şu isimlerden oluştu: Mustafa Öztürk, Mehmet Şen, Sinan Taşkın, Murat Ayhan, Zafer Alper,  Harun Semerci, Faruk Bozkturk, Rahmi Yapar, Cihan Yalçın, Ahmet Aydın, Şinasi Bilgen, Tayfun Topçu, Yusuf Tosun, Doğan Bostancı.

 

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2013, 14:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER