Ak Partili vekillere sevgi seli

1 Kasım Milletvekilliği Genel Seçimlerinin ardından, AK Partili Zonguldak Milletvekilleri teşekkür ziyaretleri gerçekleştirdi.

Ak Partili vekillere sevgi seli



1 Kasım Milletvekilliği Genel Seçimlerinin ardından, AK Partili Zonguldak Milletvekilleri teşekkür ziyaretleri gerçekleştirdi. AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu ve Özcan Ulupınar partisinin Ereğli İlçe teşkilatını ziyaret ederek, azimli çalışmalarından dolayı ilçe teşkilatına ve tüm partililere istikrar ve güvene oy verdikleri için teşekkür ettiler. Bölgeye hizmet etmenin heyecanı içinde olduklarını dile getiren AK partili vekiller, İlçe Başkanı Fatih Çakır, yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları yöneticileri, belediye ve il genel meclisi üyelerinin yanı sıra ve çok sayıda partili tarafından karşılandı.

ÇAKIR VE ALBAYRAK’TAN VEKİLLERE ÇİÇEK

İlçe Başkanı Fatih Çakır ve Kadın Kolları başkanı Şengül Albayrak, Milletvekillerine çiçek takdim ederek görevlerinde başarılar diledi.

VEKİLLER ESNAFI SELAMLADI

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve Milletvekili adaylarının da hazır bulunduğu ziyarette,  AK Partili vekiller parti binasına esnaflarla selamlaşarak geçti.

ÇAKIR, TEŞEKKÜR ETTİ

AK Parti binası önünde toplanan kalabalığa hitaben ilk konuşmayı İlçe Başkanı Çakır yaptı. Çakır konuşmasında, ‘’ Ereğli’ye teşekkür az gelir, Ereğli üzerimizdeki yükü iki kat artırmıştır. Yüzde 51 ile yüzde 55 binlerin üzerine çıkan oy ile rekorlar üstüne rekorlar kırdık.’’dedi.

UYSAL, HEDEFİMİZ YÜZDE 67

Çakır’ın ardından konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ise Uysal; Bu seçimler gösterdi ki; sonuçları aldıktan sonra sorumluluğumuz bir kat daha arttı. Bundan sonra hiçbir mazeretimiz olamaz. Kdz Ereğli halkı şundan hiç şüphe etmesin; bundan sonra mazeretsiz yolumuza devam edeceğiz. Tüm hizmetleri getirmek için vekillerimizle beraber, ilçe teşkilatlarımız ile beraber, belediyesiyle beraber, il başkanımız ile beraber bütün hizmetleri yapacağız. İnşallah bundan sonra Kdz Ereğli halkı hiçbir zaman %51,5 altına düşmeyecek.%51 az gelir bizim Ereğli’nin hakkı %60’ın üzerileri hatta ben her zaman şunu da söylerim; madem bizim plakamız 67, %67’ye kadar devam edeceğiz. Durmak yok yola devam.” dedi.

TOSUN, 7 HAZİRAN SEÇİMLERİ BİZLERİ ÜZMÜŞTÜ

Uysal’ın ardından konuşan İl Başkanı Zeki Tosun ise yaptığı konuşmada ;”7 Haziran akşamı çok hüzünlüydük, biz kurulduğumuz tarihten bu seçimlere kadar hep birinci parti olmuş, iktidar olmuş bir partinin mensuplarıyız. O akşam biz çok üzüntülüydük, ben o gece sabaha kadar uyuyamadım. Birlik beraberlik içerisinde 1 Kasımda ki seçimlere daha iyi hazırlandık ve 3 milletvekilimizi de Ankara’ya gönderdik.” Dedi.

KAZANCI VE KAYMAK TEŞEKKÜR ETTİ

4.ve 5.sıra Milletvekili adayları Akın Kaymak ile Aytekin Celal Kazancı da birer konuşma yaptı.

ULUPINAR, OYUNU GÖRDÜNÜZ VE BOZDUNUZ

Zonguldak ve tüm bölge halkının yaşanılan oyunun farkına erken vardığını ve bu oyunu bozduğunu dile getiren Milletvekili Özcan Ulupınar ise, “Ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu millet, siz bir kez daha büyüklüğünüzü gösterdiniz. Oyunu gördünüz ve oyunu bozdunuz. Milletin partisi olmaz, milletin vatanı olur,  memleketi olur, bu sefer ben bunu gördüm. Yaşananları, ülkemizde yaşayan siz değerli hemşerilerimiz gördü. Baktınız ki; ülkemizi bölmeye çalışanlar var, baktınız ki; Suriye’den kötü olacağız, Yunanistan gibi, Ukrayna gibi olacağız, bunu isteyenler var. Baktınız ki; 78 milyon üzülmeyecek Filistin’de ki Müslümanlarda üzülecek.Üç, iki olacağını tahmin ediyordum Zonguldak’ın, Türkiye’de de tek başına iktidara geleceğimizi tahmin ediyorduk ama bu kadar ezici çoğunluk beklemiyorduk Allah razı olsun. Bu ne demek? Daha çok çalış demek. Şimdi daha çok çalışacağız, bütçede geliyor, ülke 6 zaman kaybetti, bu seçim beyannamesindeki vaatleri biz yerine getireceğiz, bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın, sizlere layık olacağız, sizlerin hiçbir zaman yüzünü öne eğdirmeyeceğiz ve sizlere hiçbir zaman elimiz kırılsaydı da oy vermeseydik dedirttirmeyeceğiz, hiçbir zaman sizi pişman etmeyeceğiz. “dedi.

ÇATUROĞLU, VATANDAŞIMIZ BİZİ YANILTMADI

7 Haziranda seçim sonuçlarını gördükten sonra ve o akşam bir siyasi liderinin en erken seçim ne zaman olacaksa olsun, bütün koalisyon stratejilerine ve ortaklıklarına ret dediği zaman,  Milletvekili Hüseyin Özbakır ve İl Başkanı Zeki Tosun ile erken seçimin göründüğünü konuştuklarını belirten AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu,”Demiştik ki; 7 Hazirandan ders almayan siyasi partiler bunun sonucu ağır bir şekilde sandıkta ödeyecekler. Bu vatandaş o dersi almayanlara bu dersi verecek demiştik ve nitekim vatandaşımız bizi yanıltmadı. İnşallah 2019 hedefimiz daha büyük rakamlardır, belediye başkanımız %67 dedi, inşallah daha da fazlasını bekliyoruz ama biz sizlere hizmet edeceğiz. Size olan teşekkürümüzü hizmet ederek göstereceğiz. İstediğiniz kadar yol, han, hamam, köprü, baraj, fabrika kurun ama insanların gönlüne yol yapamazsanız, insanların gönül sarayına misafir olamazsanız başarılı olamazsanız. Ne yaparsanız yapın eninde de sonunda da kaybetmeye mahkûmsunuz.

‘’VATANDAŞ BİZE SARI KART GÖSTERDİ’’

7 Haziranda vatandaş biz bir sarı kart gösterdi, dedi ki; eksiğini gediğini topla, kendini bir değerlendir. Biz bunu iyi değerlendirdik ve vatandaş bize önümüzdeki 4 yıl için bir kredi açtı, önümüzde seçimsiz bir 4 yıl var, eğer bu 4 yılı biz sizlere hizmet ederek, sizin gönlünüzü alarak devam ettiğimiz müddetçe, 2019’da da zafer bizimdir, 2023’de de inşallah zafer bizimdir.’’ dedi.

7 HAZİRAN SEÇİMLERİNDE MECLİSE EKSİK GİTMİŞTİK

Son olarak partililere ve vatandaşlara hitaben konuşan AK aprti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır ise yaptığı konuşmada, ‘’ 7 Haziran seçimleri sonrası buruk gittik, eksik gittik Özcan bey’i götürememiştik ama yılmadık tekrar seçim ortaya çıkınca arkadaşlarımızla beraber daha çok çalışarak ve Ankara’dan aldığımız rüzgarla 1 Kasımda büyük bir başarıya ulaştık. Soruyorlar bize ne yaptınız? Diyorum ki; Yıktık ortalığı!

ZONGULDAK’TA İŞSİZLİĞİ VE GÖÇÜ ÖNLEMENİN YOLLARINI ARAYACAĞIZ

Partimiz Türkiye genelinde 8,5 puan oyunu artırdı ama biz Zonguldak’ta 11 puan üzerinde bir başarı sağladık. Sizlere verdiğimiz bazı sözler vardı, yollarımızdan teşvike varıncaya kadar. Arkadaşlarımızla bunları daha güçlü bir şekilde takip edeceğiz. Bilhassa teşvik’i çıkarırsak Zonguldak’ı bu şekilde kurtarmış olacağız. Yatırımları buraya çekmenin yolunu arayacağız. Zonguldak’ta işsizliği ve göçü önlemenin yollarını arayacağız bunu takip edeceğiz.’’ dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Milletvekilleri ve partililer halkı selamlayarak toplu fotoğraf çektirdiler.

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2015, 14:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER