Çaturoğlu ,Bundan kimsenin endişesi olmasın

Çaturoğlu ,Bundan kimsenin endişesi olmasın

Çaturoğlu ,Bundan kimsenin endişesi olmasın

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu; Kdz. Ereğli Kepez Mahallesi ile Ömerli Mahallesi arasında kalan servis yolu ile ilgili basın açıklaması yaptı.
Milletvekili Çaturoğlu konu ile ilgili yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Kdz. Ereğli Kepez Mahallesi ile Ömerli Mahallesi arasında kalan yolda derin çukurlar oluştuğu, yönünde basında haberler yer almaktadır. Karayolları Bölge Müdürlüğünden aldığımız bilgilerde; “hastane kavşağı olarak bilinen yerde bir köprülü kavşak çalışması devam ettiğinden dolayı basında mevzu edilen yer 300 metre geçici servis yolu olarak kullanılması amacıyla açılmış ve köprülü kavşak çalışması tamamlandıktan sonra araçların normal güzergâhından devam edeceği belirtilmiştir. Son günlerde kar ve yağmur yağışı nedeniyle geçici servis yolu olarak açılan kısmın yaklaşık 50 metrelik alanında kottan kaynaklanan kar ve su birikintisi nedeniyle yolda bozulmaların oluştuğu, havaların iyileşmesiyle tekrar yolun bakım ve onarımı yapılacağı ifade edilmiştir. 
Bölge, ilçe, belde ve köy ayrımı yapmadan İlimize hizmet etmenin gayreti içerisindeyiz. İlimizin sorunlarını yakından takip ediyor ve sorunlarına çözüm arıyoruz. Takdir edilmelidir ki hastane kavşağında bir köprülü kavşak çalışması devam etmektedir. Bu çalışmalardan dolayı da yol geçici olarak başka bir güzergâha kaydırılmıştır. Mevsimin kış olması ve yağışın bol olması nedeniyle ister istemez yollarda bozulmalar meydana gelmektedir. Karayolları Bölge Müdürlüğü yetkilileri ile görüşmelerimiz devam etmekte ve inşallah bozulan yolun tamiri de en kısa zamanda yapılacaktır. Bundan kimsenin endişesi olmasın.”
Kamuoyunun takdirlerine saygılarımla arz ederim.  

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2016, 11:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER