“Çaturoğlu’na kefilim”

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, “Milletvekili Adayımız Sayın Faruk Çaturoğlu, bir taraftan bakınca karşı tarafı görecek kadar temiz bir arkadaşımızdır. Ben, şahsım ve partim adına kendisine kefilim” dedi.

“Çaturoğlu’na kefilim”


Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, “MilletvekiliAdayımız Sayın Faruk Çaturoğlu, bir taraftan bakınca karşı tarafı görecek kadartemiz bir arkadaşımızdır. Ben, şahsım ve partim adına kendisine kefilim” dedi. 

AKParti Zonguldak Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu; Karadeniz Ereğli BelediyeBaşkanı Hüseyin Uysal, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, Alaplıİlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Ormanlı Belde Başkanı İsmail Üstün, İl DaimiEncümeni Rıfkı Gültekin, Kadın ve Gençlik Kolları Yöneticileri ile birlikteKaradeniz Ereğli’ye bağlı A. Sofular ve Çiğdemli köylerini ziyaret etti.

ÇAKIR: “FAİZ LOBİLERİNE DEĞİL, MİLLETİN HİZMETİNE ÇALIŞANHÜKÜMETLER OLDUK”

Köylerde,kendilerini karşılayan kalabalık topluluğa ilk olarak AK Parti Ereğli İlçeBaşkanı Mehmet Fatih Çakır hitap etti.

AKParti iktidarında Ereğli’ye kazandırılan kamu yatırımları ile ilgili bilgiveren Çakır, şunları söyledi:

“Ereğli’nintüm sorunlarını masaya yatırdık. Sağlık konusunda, İlçemize 5 yıldızlı otelkonforunda, 61 milyon TL’ye mal olan bir hastane kazandırdık. Vatandaşlarımıza1. Sınıf hizmet veriyoruz. Köylerimizde ve beldelerimizde okullarla ilgilisıkıntımız vardı, tam 14 tane okul kazandırdık. Yeterli değil. Ereğlimerkezinde de 3 tane ortaokula, 3 tane de liseye ihtiyacımız var. Türkiye’de 1veya 2 yerde olan Fen Lisesi’ni Ereğli’de hizmete açtık. Ereğli’den yüksek puanalan öğrencilerimiz okumak için gurbete gitmeyecek, dışarıdan da yüksek puanalan çocuklarımız gelip Ereğli’de okuyacak. Düzce ile Gülüç köprüsüne kadar 9tane tüneli olan, 612 milyon TL’ye mal olan bir yol yaptık. Bu çalışmalarımızıEreğli’de de yapmak istedik ama muhalefet yolun altındaki malzemeleri kenaraalmadı ve bizim asfalt yapmamızı engelledi. ‘Eğer asfalt yaparlarsa daha çok oyalırlar, biz oy alamayız’ diyen bir zihniyet vardı. Ama milletimizin takdiriyleBelediye Başkanımızı seçerek bu başarıyı göstermiştir. Seçimlerin hemenakabinde, belediyemizin de desteğiyle yollarımızın asfaltına başladık. Kısasürede Gülüç-Devrek yol ayrımı ve Kepez arasını tamamladık. 21 Mart’ta dahastanemize köprülü kavşak yapılması ve Kandilli yol ayrımına kadar duble yolyapılması için ihale yapıldı. Adliye binası ihtiyacımız vardı, Allah’a şüküryaklaşık 8 milyon TL’ye mal olan Adliye Sarayımızı hizmete açtık. Karşısında daVergi Dairesi inşaatına başladık. Kamu yatırımlarında Ereğli’mize negerekiyorsa hükümetimiz olarak yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Tabii kibunları sizlerin desteğinizle yaptık, inşallah tekrar sizlerin desteğinizleyapmaya devam edeceğiz. Bu ülkede istikrarın bozulmasını isteyenler var. İçkarışıklık çıksın, biz bundan faiz lobileri olarak daha fazla para kazanalımdiyenler var. AK Parti, sizlerin desteğiyle bunların hepsine dur demiştir,inşallah bundan sonra da dur demeye devam edecektir. Biz faiz lobilerineçalışan hükümetler değil, milletin hizmetine çalışan hükümetler olduk, bundansonra da olmaya devam edeceğiz.

UYSAL: “ÇATUROĞLU, PIRIL PIRIL BİR ADAY”

Çakır’ınardından konuşan Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal da Milletvekili AdayıFaruk Çaturoğlu’ndan övgüyle söz etti.

Çaturoğlu’nun,verdiği sözleri tutan biri olduğunu vurgulayan Uysal, şunları kaydetti:

“Milletvekiliadayımız, içimizden biri. Ben, Sayın Faruk Çaturoğlu’nu yakinen tanıyorum. Benhem kendi adıma hem de partim adına kendisine kefilim, zaten kardeşim diyorum.Size Sayın Çaturoğlu’nu tarif edeyim; tertemiz, pırıl pırıl, içi-dışı bir olan,bir taraftan bakınca karşı tarafı görecek kadar temiz bir arkadaşımızdır. SayınMilletvekili adayımız, inşallah Milletvekili olacak. Verdiği sözleri tutanbiridir. Bunun için tüm kalbinizle, oylarınızla desteklerinizi bekliyorum.

İstikrarınsürmesi için, ülkemizde karışıklık olmaması için sizlerden destek istiyorum.Koalisyon, her zaman zarar verir. Biz tekrar iktidar olacağız, diye yolaçıktık. 350-400 arasında Milletvekilli ile iktidar olacağımızdan şüpheduymuyoruz.”

ÇATUROĞLU: “UNUTURSAK, UNUTULURUZ”

Dahaönce gittiği köylerde olduğu gibi A. Sofular ve Çiğdemli köylerinde de yoğunilgiyle karşılanan Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu ise konuşmasında,Zonguldak genelindeki en önemli eksikliğin birlik ve beraberliğin olmayışıolduğunu söyledi.

Kavgalardanuzak ve tek yumruk olmuş bir Zonguldak oluşturmak adına üzerine düşensorumluluğun bilincinde olduğunu ifade eden Çaturoğlu, yaptığı konuşmasındaşöyle dedi:

“Değerlihemşehrilerim, bu seçimlerde 13 seneden beri memleketimize hizmet eden bir AKParti ve diğerleri var. Bugün, AK Parti’nin iktidar olup olmayacağı değil, kaçMilletvekili ile iktidar olacağı konuşuluyor. Anayasayı direk değiştirebilir miyoksa referanduma mı götürür, bu konuşuluyor. Biz istikrarın devam etmesi için,ülkemizin kalkınmasının devam etmesi için bütün hemşehrilerimizden AK Parti’yedestek vermelerini istiyoruz. Milletvekillerinin seçildikten sonra bir dahaarayıp sormadıkları yönünde sitemler oluyor. Ben size şunu söyleyeyim, benteşkilatın her kademesinde çalışan bir kardeşiniz olarak, halkın içinden gelenbir insan olarak, bugün nasıl geldiysek seçimlerden sonra da geleceğiz,çayınızı içeceğiz, yine sizleri dinleyeceğiz ve inşallah sizleri de misafirolarak Ankara’ya bekliyorum değerli hemşehrilerim. Sizleri unutmayacağız.Unutursak, unutuluruz. Ben küçük yaşlardan beri siyasetin içerisindeyim.Siyaset, 100 metre, 200 metre, 500 metre koşusu değil; maratoncuyuz bizmaratoncu. Bazen hızlanırız, bazen düşeriz, bazen kalkarız, bazen üzülürüz,bazen terleriz, bazen kanımız akar, bazen ıslanırız, bazen üşürüz ama yolumuzadevam ederiz. Bakın Cenab-ı Allah nasip etti, Genel Merkezimiz de Ereğli veAlaplı’nın adayı diye beni 2. sıraya koydu. Biz bunun farkındayız, bunun içinönümüzde yeni bir dönem başlıyor. Bizde her şey var ama birlik ve beraberlikyok. Herkes birbiriyle kavga ediyor. Bu işten zararı Zonguldak’ın tamamıgörüyor. Onun için biz hep beraber bir yumruk olacağız, gideceğiz Ereğli’mizin,Alaplı’mızın, Zonguldak’ımızın, Ülkemizin ihtiyaçları için mücadelemizi hepbirlikte vereceğiz. Sen-ben kavgası yapmayacağız, sandalye-koltuk kavgasıyapmayacağız, yapanlara da izin vermeyeceğiz. Zaten bugüne kadar yapılanlardoğru olsaydı Zonguldak bu durumda olmazdı. Biz, oyunun kurallarınıdeğiştireceğiz. İnşallah hep beraber Ankara’ya yürüyeceğiz. Bu duygu vedüşünceler içerisinde, 7 Haziran seçimlerinin Alaplı’mıza, Ereğli’mize,Zonguldak’ımıza ve tüm ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.Geleceğiniz ak ve aydınlık olsun, her şey gönlünüzce olsun. Kendimi vearkadaşlarımızı size, sizleri de Allah’a emanet ediyorum. Sağ olun, var olun.”

Ziyaretlerde,çok sayıda köy muhtarı da hazır bulundu.


Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2015, 14:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER