Kuzu,Adaylığını açıkladı

Kdz. Ereğli Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sertan Kuzu Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli İlçe Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

Kuzu,Adaylığını açıkladı


Kdz. Ereğli Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sertan Kuzu Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli İlçe Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

24 Ocak’ta yapılacak olan Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli ilçe kongresinde yönetimi ile birlikte adaylığını açıklayan Kuzu, “Her Ülkücü gibi bende ülkem ve ülküm uğrana her türlü fedakârlığı yapmaya hazır olduğumu ifade etmek üzere Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli ilçe başkanlığına aday olduğumu açıklıyorum” dedi.

Kdz. Ereğli Özgü kafe de düzenlenen basın toplantısına yönetim kuruluna aday olan isimlerle katılan ilçe Başkan adayı Sertan Kuzu, Yapılan istişareler sonucunda aday olmaya karar verdiğini ve Yönetim kurulunda ki arkadaşları ile Milliyetçi hareket partisini daha ileriye taşımak olduğunu ifade ederek şunları söyledi; “Uzun süre yaptığımız istişareler sonucunda güçlü bir yönetimle ilçe başkanlığına aday olmaya karar verdik. Böyle bir ortamda her Ülkücü gibi bende ülkem ve ülküm uğrana her türlü fedakârlığı yapmaya hazır olduğumu ifade etmek üzere Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli ilçe başkanlığına aday olduğumu açıklıyorum. Adaylığım duyulduğu andan itibaren çok sayıda destek aldım. Bu yolda bana güvenen partili arkadaşlarıma ve gönüldaşlarıma güvenlerinden dolayı teşekkür ederim. İlçemizden başlayarak ´Lider Ülke Türkiye´ hedefine yürümeye kararlı olan tüm dava arkadaşlarımızı bizzat varlıklı, fikirleri ve duaları ile hareketimize katılmaya ve katkıda bulunmaya davet ediyoruz. Kazananı, kaybedeni bulunmayan bu bayrak yarışında, daha iyi, daha güzel olma konusunda yarıştığımız hala Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe başkanlığını yürüten Talat Şeker ve kıymetli çalışma arkadaşlarına başarılar diliyorum. Kongrenin ilçemiz, şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2015, 09:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER