ÖZDEMİR, EREĞLİ SIKINTILI GÜNLER GEÇİRİYOR

ÖZDEMİR, EREĞLİ  SIKINTILI GÜNLER GEÇİRİYOR
 
gundemeregli.com-Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli Belediye Başkanı Mevlüt Özdemir, belediye meclis üyesi adayları ile birlikte Salı Pazarı ve Yenimahalle de esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Hukukçular Derneği’ni de ziyaret eden Özdemir “Ereğli her geçen gün sıkıntılı günler geçiriyor ve her geçen gün kan kaybediyor” dedi.

30 Mart Yerel seçimleri öncesi seçim çalışmalarını aralıksız olarak Mahalle mahalle, sokak sokak devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Özdemir, Salı Pazarı ve Yenimahalle de esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Dükkânları gezen, Pazar esnafını ziyaret eden Özdemir, pazardan alış veriş yapan ev hanımlarının da dertlerini, sorunlarını ve çözüm önerilerini dinledi.

TOPLUMUN SİYASET ANLAYIŞINI DEĞİŞTİRMEK İÇİN YOLA ÇIKTIK
 
Mevlüt Özdemir ve ekibinin son durağı Ereğli Hukukçular Derneği oldu. Dernek başkan Tayyar Kartal ile bir araya gelen Özdemir, Ereğli ve sorunları hakkında fikir alış verişinde bulundu. Özdemir konuşmasında Bizler Ereğli’ de toplumun siyaset anlayışını değiştirmek için yola çıktık her şeyden önce. İnsanların beklentilerini yükseltmek istiyoruz. Bizim Ereğli’ de gördüğümüz, Ereğli her geçen gün sıkıntılı ve her geçen gün kan kaybediyor. Biz burada ilçeye neler yapabiliriz, bunun peşindeyiz. Köse ağzına ne yapabiliriz diye düşünüyoruz. Oraya gittik. Çay içtik. Bana söylenen, yapılacak yatırım ile köse ağzının turizm alanında güzel bir yer olacağı ifade edildi. Bu duruma hem seviniyoruz, hem de üzülüyoruz. Yüz bini geçtik. Sen oraya 10 bin turist getirdiğin zaman Ereğli’yi ayağa kaldırırsın”

Hukukçular Derneği Başkanı Tayyar Kartal’ da projelerin çok güzel olduğunu ve seçimlerde Mevlüt Özdemir’ e başarılar dilediğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2014, 08:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
gönül
gönül - 10 yıl Önce

mevlüt başkanımızın ereğli için cok guzel projelerı var gercekten ereğlinin iyiliğini güzelleşmesini istiyorsanız bır oy verın yeter bır kez dınleyın yeter sızınde fıkrınız degısecektır

Onur Can
Onur Can - 10 yıl Önce

Ereğli´yi sıkıntıdan kurtaracak Mevlüt Özdemir. Allah muvaffak etsin başarılar..

gümüş
gümüş - 10 yıl Önce

mevlüt özdemirin her sözüne güveniyor inanıyor ve destekliyoruz basarılar baskanım

SIRADAKİ HABER