CEMAAT ALAPLI´DA VE EREĞLİ´DE KİME OY VERECEK? İŞTE CEVABI

CEMAAT ALAPLI´DA VE EREĞLİ´DE KİME OY VERECEK? İŞTE CEVABI

gundemeregli.com-30 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde partiler çalışmalarını sürdürürken, gözler cemaatin, Ereğli ve Alaplı’da kime oy verecek? sorusunun cevabına çevrildi.

Ereğli ve Alaplı’da seçim çalışmalarını oldukça yoğunlaştıran partiler, kalan 23 günlük süreyi en iyi şekilde değerlendirmeye çalışırken,  Ereğli ve Alaplı’da cemaat mensuplarının oy vereceği partinin netleştiği iddia edildi.

Taraflar arasında bir süredir devam eden tartışmalar tüm sıcaklığı ile sürerken,  cemaatin Ereğli’de MHP Belediye Başkan Adayı Mevlit Özdemir’i, Alaplı’da ise CHP Adayı Nuri Tekin’i desteklediği iddia ediliyor.

Özellikle son dönemlerde Ereğli ve Alaplı’da iki partide yaşanan hareketlenmenin altında bu desteğin yattığı savunuluyor.

 

 

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2014, 13:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
HİZMETÇİ
HİZMETÇİ - 10 yıl Önce

CEMAAT AKP GİBİ AYNI HIRS İLE HAREKET EDERSE TAMAMEN KENDİSİNE TERS DÜŞER! CEMAATİN İÇİNDEKİLER DE SONUÇTA İNSAN! BU ARKADAŞLARIN TAHMİNİMCE (SICAK RANT´TAN KOPAMAYACAĞI DÜŞÜNÜLÜRSE) 5/1´İ YİNE AKP´YE OY VERECEKTİR! KALAN KISIM DA CHP DER İSE CEMAAT KENDİSİ İLE HATTA TABANI İLE TERS DÜŞER! HATTA TAM OLARAK YORUM ŞUDUR: BU, [ct]CELLADINA AŞIK OLAN BİR ADAM[ct] GÖRÜNTÜSÜ VERİR Kİ ALDIĞIMIZ İNTİBALAR VE ALAPLI´DAKİ DURUM HİÇ DE ÖYLE OLMAYACAK GİBİ GÖRÜNÜYOR! SAMİMİ CEMAATÇİ ARKADAŞLAR HİÇ DE CHP DEMİYOR! HATTA BAZILARININ BU KONUDAKİ YORUMLARI: AKP NE İSE CHP´DE AYNISIDIR!

SIRADAKİ HABER