POSBIYIK, SANAYİDE ESNAF VE İŞCİLERLE BULUŞTU

POSBIYIK, SANAYİDE ESNAF VE İŞCİLERLE BULUŞTU

gundemeregli.com-Kdz.Ereğli’yi bir 5 yıl daha yönetmek için ekibiyle yeniden yola çıkan Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, Belen Yeni Sanayi Sitesi Esnafı ve çalışanlarıyla öğle yemeğinde bir araya geldi.

Posbıyık ve ekibi, Belen Sanayi Sitesi Kooperatifi yönetimi tarafından karşılanarak imalatçı, esnaf ve emekçilerle sıraya girdi ve yaklaşık 500 kişiyle öğle yemeğini birlikte yedi.

“EKİBİMLE YENİDEN ADAYIM”

Ereğli Belediyesini yönetmek için yeniden ekibiyle aday olduğunu söyleyen Posbıyık; “Ereğli halkına son derece minnettarım çünkü hiçbir zaman parti ayrımı yapmadan 20 yıldır beni belediye başkanı olarak seçtiler, dolayısıyla Ereğli halkına ve sizlere minnettarlığımı sunuyorum. Belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte tekrar yola çıktık, seçimlere az bir süre kaldı ve belediye başkanlığına tekrar talibiz. Bizden başka adaylarda var, onlarda çok değerli insanlar, kişilikleri hakkında tek bir şey bile söyleyemem, temiz arkadaşlar ama bizim bir farkımız var. Ben belediyecilik konusunda tecrübeliyim ve yıllardan beri bu işi yapıyorum. Ereğli’ye yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır. Ben her şeyden önce gerçekçiyim, gerçekleri konuşurum en büyük özelliklerimden biride sözümün eri bir insanımdır. Her insan iyi insan olabilir, bu önemli bir şey değil sadece, yüce Allah birtakım özellikler veriyor insana ama bu işi yapabilmek için iyi insan olmak yetmiyor, lider olmak, yönetici olmak gerekiyor “ dedi.

“BİZİM PROJELERİMİZ AFAKİ VE GERÇEK DIŞI DEĞİL”

Önümüzdeki günlerde projelerini açıklayacaklarını anlatan Posbıyık; “Biz bu seçimlere çok iddialı bir şekilde giriyoruz, Allah nasip ederse ayın onu gibi projelerimizi sizlere açıklayacağız, bir çok projemiz ve yeniliklerimiz var, sizlerle paylaşıp destek bekleyeceğiz. Ama bu projelerimizde öyle afaki şeyler beklemeyin, bir siyasi parti dağıtmış işte uzay merkezinden bahsediyor, sinamasyon merkezinden bahsediyor hele hele yalı eskiden biliyorsunuz yalı caddesine kadar deniz vururdu oraları erdemir doldurdu, oradan trafik akışını durdurup yerin altından arabaları geçireceklermiş, üstünden insanlar yürüyecekmiş. Kardeşim orayı demirçelik kayalarla curuflarla doldurdu, deniz seviyesine nasıl ineceksin, arabalar suyun içinde yüzer bizim öyle gerçek dışı bir projemiz falan yok” dedi.

“ASFALT DÖKMEMİZİ ENGELLEDİLER”

Ereğli’yi büyütmek için tüm ekibine destek isteyen Posbıyık; “Hastane biliyorsunuz istasyona kurulacaktı ama belediyenin yerini onlara sattım, hastanenin yerini buraya getirdik özellikle terminali de buraya yaptım. Çünkü Ereğli’nin büyüme hattı bu tarafa yani subaşına doğru olması lazım. Uygun araziler burada var, öyle bir zaman gelecek ki yeni belen sanayi sitesi şehrin içinde yer alacak. Yeni belen sanayide asfalt sorunu olduğunu biliyorum. Basından takip edenler vardır sanıyorum, belediye meclisinden bize vize vermediler, asfalt dökmemizi engellediler, muhalefet ayağa kalktı. Bu yüzden yeni belen sanayi sitesinin asfaltını bu sene yapamadık .Sizden beklentimiz sadece bana oy vermeniz değil meclis üyesi adaylarımıza da oy verinde, arada parazit falan çıkmasın. Önümüzdeki mayıs ayının sonunda burayı pırıl pırıl yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

“PARTİ GÖZETMEKSİZİN OYLARINIZA TALİBİM”

Parti ayrımı yapmadan, Ereğli’nin geleceği için her kesimin oyuna talip olduğunu anlatan Posbıyık; “Ülkemiz çok büyük sıkıntılardan geçiyor, bu seçim sadece belediye seçimi değildir. Bu seçim ülkenin geleceğinin seçimidir. Onun için parti gözetmeksizin bizlere oy vermenizi istiyorum. 1994’den beri hep mücadele ediyorum, Erdemir özelleşmesin diye mücadele ettim, satış buradan gitmesin diye mücadele ettim, bana kimse destek olmadı . Erdemir’den 1500 işçi atacaklardı 42 formlarını ele geçirip atmalarını engelledik . Ereğli’nin 50 yıllık su sorununu çözdük, nüfusumuz 100 bini geçti, bunun içinde çok çabalar verdik, yakın köyleri mahalle yaptık ve bir çok hizmeti almaya hak kazandık. Bundan sonra da çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum, sizin, çocuklarınızın, torunlarınızın, iyi noktalarda olması için sizlerden destek bekliyorum” şeklinde konuştu.

Posbıyık ve Belediye Meclis Üyesi adayları, Belen Sanayi Sitesi esnaf ve işçileri ziyaretinin ardından, Ereğli terminali ve Ay Citty’de esnaf ve işyerlerini gezdi.

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2014, 08:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ünal Savaş
Ünal Savaş - 10 yıl Önce

SAYIN BAŞKAN; [ct]YAPTIKLARIM YAPACAKLARIMIN TEMİNATIDIR[ct] DERKEN, HER SEÇİM DÖNEMİNDE KDZ. EREĞLİ HALKININ ÖNÜNE ISITIP ISITIP YENİYMİŞ GİBİ SUNDUĞUNUZ HAYALİ PROJELERDEN ŞİMDİYE KADAR HANGİSİNİ YAPTINIZ. BU HAYALİ SEÇİM PROJELERİNİZDEN YAPTIKLARINIZI LÜTFEN BİR ZAHMET ANLATIN DA, SİZİ DÖRT DÖNEMDİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINA SEÇEN EREĞLİ HALKI DA ÖĞRENSİN.

SAYIN BAŞKAN; BEN LİDERİM DİYORSUNUZ. SİZ LİDER DEĞİL YÖNETİCİ DAHİ OLAMAZSINIZ. GERÇEK LİDER; ETRAFINDAKİLERİ İTELEYEN DEĞİL, ORTAK HEDEFE KENETLEYEBİLEN İNSANDIR. LİDER; BİRLİKTE YOLA ÇIKTIĞI EKİP ARKADAŞLARINI OYUN DIŞINA İTEN DEĞİL, ORTAK VİZYON DOĞRULTUSUNDA BİRLİKTE OYUN KAZANMAYA ÇALIŞAN KİŞİDİR. BİRLİKTE YOLA ÇIKTIĞINIZ EKİP ARKADAŞLARINIZIN BÜYÜK BİR ÇOĞUNLUĞU “KİŞİSEL EGO VE HIRSLARINIZ NEDENİYLE BUGÜN YANINIZDA YOKTUR. MAALESEF ŞİMDİ YOLDA BULDUKLARINIZLA SEÇİM MARATONUNA ÇIKMIŞ BULUNMAKTASINIZ. İŞİNİZ ÇOK ZOR. BU ÇOK ÜZÜNTÜ VERİCİ DURUMDUR. ALLAH DÜŞMANIMIN BAŞINA VERMESİN. YOLA ÇIKTIKLARINI BİR KENARA İTİP, YOLDA BULDUKLARI İLE YOLA DEVAM ETMEK İSTEYENLER HERZAMAN YOLDA KALIRLAR. (AK PARTİ KDZ. EREĞLİ İLÇE TEŞKİLATINA PARDON YANLIŞ SÖYLEDİM İLÇE TEMSİLCİLİĞİNDE Kİ SAĞIR SULTANLARA DA DUYRULUR.)

SAYIN BAŞKAN; 20 YILDIR SAHİLDEN ÖTESİNE GEÇEMEYEN BİR BAŞKAN OLARAK, HALKIMIN MENFAATLERİ İÇİN KAVGA YAPIYORUM SAFSATASIYLA BAŞTA ERDEMİR OLMAK ÜZERE HEMEN HER KESİME YÖNELİK ÖFKE VE KAVGALARINIZDAN BAŞKA BUGÜNE KADAR EREĞLİ´YE NE VERDİNİZ ALLAH AŞKINA. EREĞLİLİ ESNAF VE İŞ ADAMLARINDAN ZORLA VE ŞANTAJLA ALMIŞ OLDUĞUNUZ PARALARLA KİŞİSEL SİYASİ RANTINIZ İÇİN YAPMIŞ OLDUĞUNUZ ŞOV FESTİVALLERİNİZDEN ZAMAN BULUPTA DAHA EREĞLİ´YE BİR ŞEHİR TERMİNALİ BİLE YAPAMAMIŞ. 20 YILDIR DAHA EREĞLİ´YE VE KENDİNİZE BİR BELEDİYE HİZMET BİNASI BİLE YAPAMAMIŞ. ASANSÖRÜ BİLE OLMAYAN 40 YILLIK O KÖHNE BELEDİYE HİZMET BİNASINDA HİZMET??? VERMEYE DEVAM EDİYORSUNUZ. EĞER HİZMETLERİNİZE DE HİZMET DENİRSE TABİİ Kİ.

SAYIN BAŞKAN; BELEDİYE ÖNÜNÜ BELEDİYE ARAÇLARINA OTOPARK YAPARAK DEVRİM BULVARINI TRAFİĞE TIKIYORSUNUZ. YOLUN İKİ ŞERİDİNİ İŞGAL EDEREK EREĞLİ HALKININ YAŞAM ALANINI KISITLIYORSUNUZ. O YOLU LÜTFEN TIKAMAYINIZ.

SAYIN BAŞKAN; “BENİM DÜNYA’DAN BEKLENTİM YOK” DİYORSUNUZ. SİZİN OLMAYABİLİR AMA KDZ. EREĞLİ HALKININ KENDİLERİ VE GELECEK NESİLLERİ İÇİN BEKLENTİLERİ VAR. LÜTFEN GELİŞİMİNİ TIKAMIŞ OLDUĞUNUZ EREĞLİ’NİN TIKANAN ÖNÜNÜ AÇINIZ. YETER ARTIK.

SAYGILARIMLA

KENTİNE DEĞİL, KENDİNE ADAY ADAYI OLAN; KARTVİZİT BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLARINA HAYIR, HAYIR, HAYIR.
https://twitter.com/unalsavas60
Ünal SAVAŞ

SIRADAKİ HABER