Akoğlu; Zonguldakspor´un hedeflediği yere ulaşmasını arzu ediyoruz

Zonguldak Kömürspor Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Caner ve Yönetim Kurulu Üyesi Osman Sav, Basın İlan Kurumu Müdürü Özer Akoğlu´nu ziyaret etti.

Akoğlu; Zonguldakspor´un hedeflediği yere ulaşmasını arzu ediyoruz
İHA- Zonguldak Kömürspor Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Caner ve Yönetim Kurulu Üyesi Osman Sav, Basın İlan Kurumu Müdürü Özer Akoğlu´nu ziyaret etti. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren BİK Müdürü Özer Akoğlu, Başkanımızın ziyareti bizi memnun etti kendisine teşekkür ederim. Kendisi ve yönetim kurulu ile birlikte Zonguldakspor için çalışmaya devam ediyor. Bu sene Zonguldaksporun hedeflediği yere ulaşmasını arzu ediyoruz dedi.
Ziyarette bir bankanın Zonguldak Kömürspor´a destek olduğunu ifade eden Başkan Süleyman Caner, Müdürümüz bizi ziyaret etmişti. Kendisine iade-i ziyaret yapmak istedik. Kendisinin Zonguldak’a iyi hizmetleri olacağına inanıyoruz ve kendisinin destekçisiyiz. Çalışmalarında başarılar diliyoruz. Bir banka bize maddi bir katkıda bulundu. İlk yarı ve ikinci yarı bize bir miktar ödeme yapacaklar. Kendileriyle bu anlamda bir protokol imzaladık. Bu adımın diğer bankalardan da atılması gerekir. Zonguldak’ta üretim yok tüketim var. Diğer bankaların bunu örnek almasını ümit ediyorum. Zonguldakspor geliri olmayan bir kulüp. Onlar da bu şekilde destek olurlarsa alacağımız yol kısalır ve başarı daha erken gelir. Eren Holding iki sene bize sponsorluk yaptı. Ama bu sezon sosyal sorumluluk projeleri gibi alanlara yöneldiklerini söylediler. Erdemir’in de iki senedir bize yardımları oldu. Kendilerinden bu sene de yardım bekliyoruz. ÇATES bu sene sponsor olarak bize yardımcı oldu. Elsan Elektrik´te bizi yalnız bırakmadı kendilerine teşekkür ediyorum. Biz yerli sanayinin reklamını yapmaktan gurur duyarız diye 
Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2015, 14:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER