Elmas'a hiç yakışmadı 2-0

Elmas'a hiç yakışmadı 2-0

Elmas'a hiç yakışmadı 2-0

Temsilcimiz Zonguldakspor, K. Maraşspor karşısında oynadığı kötü futbol nedeniyle sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. İki kırmızı kartın çıktığı maçta K. Maraşspor’a  altın değerinde ki 3 puanı getiren golleri ise 51’de Devrim ve 86’da ise Yusuf kaydetti. 

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor ligin 15. Hafta maçında ligin alt sıralarında yer alan K.Maraşspor’a konuk oldu. Davut Dakul Çelik, Yusuf Doğan ve Yakup Bulut hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada mutlak 3 puan için sahaya çıkan temsilcimiz, K. Maraş karşısında 90 dakika boyunca kötü bir futbol ortaya koyunca maçtan 2-0 mağlup ayrıldı.  Temsilcimiz aldığı bu ağır yenilgi sonrasında 22 puanda kalırken, K. Maraşspor ise aldığı bu önemli galibiyet sonrasında puanını 10’a çıkardı. 

SİNAN ÖREN SAKATLANINCA YERİNE CANTUĞ GİRDİ

K Maraş maçında Zonguldakspor’da  maçın 45. Dakikasında ikili mücadelede ayağına darbe alan kaleci Sinan Ören sakatlanarak oyundan çıktı. Sinan Ören’in yerine kaleyi geçen Cantuğ Temel yediği iki golle, Sinan Ören’i arattı.

MAÇTA İKİ KIRMIZI

Maçın son bölümlerinde her iki takım oyuncuları bir birlerine sert hareketler yapınca maçın orta hakemi Davut Dakul Çelik, sarı kartlarına başvururken, kırmızı kartları da ardı ardına çıkardı.  K. Maraş’dan Hakan, Zonguldakspor’dan ise H. Hakan Küçük kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. 

TARAFTAR ÜZGÜN…

Zonguldakspor’u K. Maraş karşısında yalnız bırakmamak için Zonguldak’tan K. Maraş’a giden yaklaşık 200 taraftar, kırmızı lacivertli ekibin aldığı yenilgi nedeniyle Zonguldak’a üzgün döndü.

 

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2017, 11:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER