Ereğli Belediyespor, Akçakocaspor´a farklı mağlup oldu

Kdz. Ereğli Belediyespor Genç Kızlar Futbol Takımı Sakarya’da oynanan Türkiye Şampiyonası final maçını uzatmalarda 1-0 kaybederek Türkiye 2.si oldu. BAL Ligi’ne Kilimli Belediyespor galibiyeti ile başlayan Kdz. Ereğli Belediyespor A Takımı ise, Akçakoca deplasmanından puansız döndü.

Ereğli Belediyespor, Akçakocaspor´a farklı mağlup oldu


Kdz. Ereğli Belediyespor Genç KızlarFutbol Takımı Sakarya’da oynanan Türkiye Şampiyonası final maçını uzatmalarda1-0 kaybederek Türkiye 2.si oldu. BAL Ligi’ne Kilimli Belediyespor galibiyetiile başlayan Kdz. Ereğli Belediyespor A Takımı ise, Akçakoca deplasmanındanpuansız döndü.

Sakarya’daoynanan Genç Kızlar Türkiye Şampiyonasında rakiplerini bir bir devirerek finalekalan Karadeniz Ereğli Belediyespor, final maçında karşılaştığı Ankaratemsilcisi Fomget’e, normal süresi 0-0 biten maçın uzatma bölümlerinde yediğigolle 1-0 mağlup olarak Türkiye 2.si oldu.

A TAKIM AKÇAKOCASPOR’AKAYBETTİ

BALLigi’nde yeni sezona 1-0’lık Kilimli Belediyespor galibiyeti ile başlayan Kdz.Ereğli Belediyespor, büyük umutlarla gittiği Akçakoca deplasmanındanmağlubiyetle döndü. Maça iyi başlasa da 29.dakikada kalesinde gördüğü gol ilegeriye düşen eflatun beyazlılar, ilk yarısı 2-0 biten karşılaşmayı 5-0kaybederek haftayı puansız kapattı.

 

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2015, 07:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
mustafa ACAR
mustafa ACAR - 9 yıl Önce

Bu işler gönül işidir para ile olmaz.Akçakoca sporu küçük görmelerinin cezasını çektiler.
Bundan sonraki maçlarda takımda asker bulundurun ne o sanki hepsi artisler.koşmayan takım her zaman maç kaybetmeye mecburdur.

SIRADAKİ HABER