Ereğli Belediyespor ilk hazırlık maçını kazandı

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Kdz. Ereğli Belediyespor, Abant’ta oynadığı ilk hazırlık maçında BAL Ligi takımlarından Adıyaman 1954’ü 1-0 mağlup etti. Eflatun beyazlıların gölünü 23.dakikada yeni transfer Alihan Tezel attı.

Ereğli Belediyespor ilk hazırlık maçını kazandı



HABER MERKEZİ-Yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Kdz. Ereğli Belediyespor, Abant’ta oynadığı ilk hazırlık maçında BAL Ligi takımlarından Adıyaman 1954’ü 1-0 mağlup etti. Eflatun beyazlıların gölünü 23.dakikada yeni transfer Alihan Tezel attı.

BAL Ligi’nde 19 Eylül’de başlayacak yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Kdz.Ereğli Belediyespor oynadığı ilk hazırlık karşılaşmasını 1-0 kazandı.Eflatun beyazlılar kendisi gibi BAL ligi takımı olan Adıyaman 1954 ile, Adıyaman temsilcisinin kamp yaptığı Abant’ta karşı karşıya geldi.

Taner Demirbaş’ın İlker, Uğur, Erhan, Varol, İbrahim, Uğur, Ergin, Alihan, Barış, Fatih ve Hakan 11’i ile başladığı karşılaşmanın 23.’üncü dakikasında Alihan Tezel ile öne geçen eflatun beyazlılar rakibine pozisyon vermediği karşılaşmadaki üstünlüğünü maç sonuna taşımasını bildi.

Antrenör Demirbaş, ilk 11’den 2 oyuncuyu 46.dakika itibari ile değiştirirken,60.dakika itibari ile de 5’i alt yapı oyuncusu olmak üzere tüm oyunculara şans verdi.

DEMİRBAŞ: “İYİ BİR MAÇ OLDU”

Sezon öncesinde oynanan hazırlık maçlarında elde edilen sonuçların önemi olmadığını belirten Kdz. Ereğli Belediyespor Antrenörü Taner Demirbaş, “İyi bir maç oldu. Tüm oyuncularımıza şans verdik. Maçın belli bölümlerinde üstün olan taraftık. Elbette ki eksiklerimiz var.Önümüzde bu eksiklikleri giderebilecek zamanımızda mevcut.”dedi.

 



Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2015, 07:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER