EREĞLİ ERDEMİR SATRANÇ İHTİSAS KULÜBÜ YENİLGİSİZ BİRİNCİ

EREĞLİ ERDEMİR SATRANÇ İHTİSAS KULÜBÜ YENİLGİSİZ BİRİNCİ

gundemeregli.com-Kulüpler arası Satranç bölge birinciliği Düzce ve Akçakoca’da sonuçlandığı öğrenildi.

Ereğli Erdemir Satranç İhtisas Kulübü’nün 7 kulübün katıldığı turnuvada 6 takımı yenerek 12 takım puanıyla yenilgisiz birinci olduğu belirtilirken,Ereğli Erdemir Satranç İhtisas Kulübü Başkanı İskender Hatip yaptığı yazılı açıklamada Şunları söyledi;

“7 Kulübün katıldığı “Düzce/Akçakoca Grubu” oyunları Ereğli Erdemir Satranç İhtisas Kulübü olarak 6 takımı da yenerek 12 takım puanıyla yenilgisiz birinci olduk. Toplamda 7 tur oynandı ve 48 oyunun 42’sini aldık. Bu sonuçla 22.29/06.2014 tarihlerinde Konya Rixsos Hotel’de yapılacak “Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası’nda final oynayacağız. Hedefimiz ilk 6’ya girerek Türkiye Satranç Birinci Ligi’ne çıkmaktır. Gruptan Akçakoca takımı olan Gençlik Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü de finallere katılacaktır. “dedi.

Gruptaki turlarda oynayan sporcular ve alınan dereceleri’ de açıklayan Hatip şunları belirtti.

“Takım kaptanı: Bertan Kunac , Kağan Atabay,Celalettin Erdoğan , Metin Öztop, İskender Hatip , Emine Topal, İrem Kasaboğlu, Çiğse Güntay , Murat Yanık , Berk Eren Bakır.Takımımız ödül alarak birincilik kupasıyla 10 altın madalya almıştır. Satranççılarımızı kutluyor, Konya’da da başarılar diliyorum.

DERECELER

1)Ereğli Erdemir Satranç İhtisas Kulübü : 12 puan

2)Alaplı Belediye spor Kulübü: 9 puan

3)Akçakoca Gençlik Merkezi Spor Kulübü: 7 puan

4)Akçakoca Beyören Spor Kulübü: 5 puan

5)Akçakoca Osmaniye İlköğretim okulu Spor Kulübü : 4 puan

6) Akçakoca Mustafa Açıkalın Ortaokulu spor kulübü: 0 puan

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2014, 10:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER