Karadeniz Ereğli Belediyespor İstanbul’dan lider döndü

Bölgesel Amatör Lig 8.Grupta mücadele eden Kdz. Ereğli Belediyespor, İstanbul deplasmanından hem 3 puan hem de lider olarak döndü.

Karadeniz Ereğli Belediyespor İstanbul’dan lider döndü

Bölgesel Amatör Lig 8.Grupta mücadele edenKdz. Ereğli Belediyespor, İstanbul deplasmanından hem 3 puan hem de liderolarak döndü.

Üst üste aldığı Karasuve Serdivan galibiyetleri ile zirveye ortak olan eflatun beyazlılar kendisigibi zirve ortağı Paşabahçespor’u 2-0 mağlup ederek 5.maçlar sonunda liderlikkoltuğuna oturdu. BAL Ligi 8. Grupta İstanbul temsilcisi Paşabahçespor’a konukolan Kdz. Ereğli Belediyespor 5.hafta sonunda 12 puanla liderliğeyükseldi. 

İstanbul deplasmanındahaftaya 9’ar puan ve averajla 4 ve 5. sırada giren takımların karşı karşıyageldiği karşılaşmada rakibine oranla daha iyi bir oyun ortaya koyan EreğliBelediyespor 25.dakikada Mahmut Bektaş’ın attığı golle devreye 1-0 üstüngirdi. 

Ev sahibi ekibinikinci yarının ilk 15 dakikasındaki etkili oyununa karşın rakibine pozisyonvermeyen Ereğli Belediyespor, 76.dakikada Mahmut Bektaş’ın kendisi ve takımının2.golünü atması ile 3 puana uzandı.

8.GRUPTA TOPLU SONUÇLAR

Paşabahçe 0 – 2 Kdz Ereğli Bld. 

Kilimli Bld. 1 – 0 Bartınspor 

Akçakocaspor 0 – 1 Dikilitaş 

Halide Edip Adıvar SK 2 – 0 Kocaalispor

Karasuspor 1 – 1 Vefa 

Leventspor 1 – 3 Yeniçağaspor 

 Serdivanspor 2 – 1 Beyköy Bld. 

EREĞLİ BELEDİYESPOR SAHASINDA 7 GÜNDE 3 MAÇ OYNAYACAK

Haftaya en yakınrakiplerinin 2 puan önünde 12 puanla lider giren Kdz. Ereğli Belediyespor, 7.haftada (15 Kasım Pazar)  günü İstanbultemsilcisi Leventspor’u konuk edecek. 

18 Kasım Çarşamba günüde yine sahasında 4.haftanın erteleme maçında Halide Edip Adıvarspor’uağırlayacak eflatun beyazlıların 22 Kasım Pazar günkü konuğu ise, Bolu temsilciYenicağaspor olacak. Tüm maçlar saat 13.30’da başlayacak.

 

 

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2015, 07:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER