ŞAMPİYON BELLİ OLDU

ŞAMPİYON BELLİ OLDU

gundemeregli.com- Ereğli ilçesindeki Üniversite öğrencilerinin büyük bir insanlık örneği göstererek, &[#]8220;bir mumda sen yak&[#]8221; projesiyle hayata geçirdiği futbol turnuvası oynanan final maçı ile sona erdi.

Ereğli Eğitim Fakültesi öğrencileri geçtiğimiz haftalarda başlattığı ilçeye bağlı Danişmentli köyünde evi yanan aileye yardım için &[#]8216;&[#]8217;Bir Mumda Sen Yak&[#]8216;&[#]8217;kampanyasıyla başlattığı futbol turnuvası Pazar günü oynanan final maçı ile sona erdi.

Pazar günü oynan Belen spor- Ereğli Eğitim Fakültesi Türkçe 4.sınıf 2.Öğretim(Azaplar) Sınıfı ile oynanan final maçı Yabacı Halı Sahası&[#]8217;nda Oynanan Maçla sona erdi. Maçta gülen taraf Ereğli Eğitim Fakültesi Türkçe 4.sınıf 2.Öğretim(Azaplar) Sınıfı Öğrencileri oldu.ilk yarıda iki takımın da dengeli oyununa sahne olan mücadelede Ereğli Eğitim Fakültesi Türkçe 4.sınıf 2.Öğretim(Azaplar) Sınıfı ilk dakikalarda bulduğu 2 golle kontrolü ele almayı başardı.ve maç sonunda şampiyonluğunu ilan etti.
 
Bu Anlamlı proje ile ilgili olarak gazetemize açıklamalarda bulunan Üniversite öğrencileri ve organizasyonun yürütme kurulu üyeleri, Celil Duman, Ali Kenar, Özer Ardınç, Emin Şahin ve Halil İbrahim Yormaz,turnuvanın çok güzel geçtiğini ve katkı sağlayan herkese teşekküe ettiklerini söylediler. 
Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2012, 10:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER