Soyunma odası verilmedi... Futbolcular sokakta giyindi!..

Alaplı Belediyespor, Kilimlispor’a konuk oldu.. Soyunma odası verilmeyen futbolcular formalarını sokakta giymek zorunda kaldı..

Soyunma odası verilmedi... Futbolcular sokakta giyindi!..

İl protokolünde yer alan isimlerin de izlediği karşılaşmada Alaplı Belediyespor'lu oyuncular soyunma odası yerine sokakta maç kıyafetlerini giydi.

Kilimli Belediyespor ile Alaplı Belediyespor arasında oynanan maçta konuk ekibin oyuncuları sokakta giyinmen zorunda kalması sosyal medyada büyük tepki çekti.
Misafir takıma ayrılan soyunma odasının dolu olduğu gerekçesi ile Alaplı Belediyespor'lu oyuncuların sokakta ve takım otobüsünün içerisinde maç kıyafetlerini giymeleri yerel ve yaygın basının da gündemine oturdu. Alaplı Belediyespor cephesinde yaşananlara ilişkin büyük tepki var.
 

MAÇI MİLLETVEKİLLERİ VE PROTOKOL ÜYELERİ BİRLİKTE İZLEDİ 
Öte yandan Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş, sosyal paylaşım adresinden şu paylaşımı yaptı:
"Zonguldak Süper Amatör Lig takımlarından Kilimli Belediye Spor ile Alaplı Belediye Spor futbol müsabakasında Milletvekilimiz Sn. Polat Türkmen ,Ormanlı Belediye Başkanı Sn. Bayram Başol , Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Sn. Satılmış Gebeş , Kilimli Belediye Başkanı Sn. Kamil Altun ve Ahos Otel Sahibi Sn. Engin Aygün ile birlikte izledik"

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2019, 16:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER