Z.E.S transferlere hız verdi

Zonguldak Ereğli Spor Kulübü transferin son haftasına hızlı başladı.

Z.E.S transferlere hız verdi


Zonguldak Ereğli Spor Kulübütransferin son haftasına hızlı başladı. Bünyesinde Basketbol, Badminton, BayanFutbol gibi birçok branşı barındıran kulüp, erkek futbol takımı içinhazırlıklarını sürdürüyor.

Zonguldak Ereğli Spor transferin sonhaftasında Kepezspor’dan Enis sesli, Muhsin Sezer, Murat Saltabaş, YeniMahallespor’dan Fatih Şimşek ve Kdz. Ereğli Belediyespor’dan Serkan Özcan ileanlaştı.

1995 doğumlu Sağaçık Enis Sesli, 1992doğumlu Solbek Muhsin Sezer, 1986 doğumlu Forvet Murat Saltabaş, 1992 doğumluOfansif Orta saha Serkan Özcan, 1992 doğumlu Forvet Fatih Şimşek anlaşanZonguldak Ereğli Spor Kulübünün Teknik Sorumlusu Erkan Kılıçarslan gerçekleşentransferlerle ilgili olarak şunları söyledi.

‘Kulüp olarak her zaman en iyisiniyapmayı ilke edindik. Elbette bu yolda Rabbinde izni ile muvaffak olacağımızainancımız tam.  Geçtiğimiz yıl son maçtakaybedilen şampiyonluğu bu yıl almak istiyoruz. Çalışmalarımızı vetransferlerimizi bu hedef doğrultusunda gerçekleştiriyoruz. Bilindiği üzerekulüp olarak tüm çalışmalarımızı akademik sistem doğrultusunda yapıyoruz. Geçensene takıma verdiği emek ve çalışmalarından dolayı Kurucu Antrenörümüz MuratKorkmaz’a teşekkür ederim. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız dışındakafamızda şekillenen 1-2 transfer daha var. İmkânlarımız el verdiği sürecemakul bütçemiz ile başarıyı yakalamayı istiyoruz. Allah’ın izni ile bu seneşampiyon olacağız. Bu başarı için birçok kişi ile fikir alışverişinde bulunupen doğru kararı vermeye çalışıyoruz. Bu sene inşallah 1. Amatör Kümedekiyerimizi almak istiyoruz.’

 

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2015, 07:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER