ATILGAN VE ÖZTÜRK SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI…

ATILGAN VE ÖZTÜRK SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI…
gundemeregli.com-
20.ve 21.Dönem Zonguldak Milletvekili Boray Baycık Dayısı Emekli Şoför Turgut Atılgan’ı kaybetti. Atılganın cenazesi Dün(Pazartesi)öğle namazına müteakip son yolculuğuna uğurlandı.Yine öğle namazına müteakip Bozahane Balıkçılarından Haydar ve Erkan Öztürk anneleri Gülal Öztürk (77) gözyaşları içerinde son yolculuğuna uğurladı.
20 ve 21. Dönem Zonguldak Milletvekili Boray Baycık ‘ın Dayısı, Turgut Atılgan(84) son yolculuğuna uğurlandı.

Tedavi gördüğü Bülent Ecevit Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde(BEÜ) yaşam mücadelesini kaybeden 20. ve 21. Dönem Zonguldak Milletvekili Boray Baycık ‘ın dayısı Emekli şoför Turgut Atılgan(84) cenazesi Bozahane Camii’nde kılınan cenaze namazına müteakip şehir mezarlığında sevenlerinin gözyaşları içerisinde toprağa verildi.

Diğer yandan aynı cenaze namazına müteakip Bozahane Balıkçılarından Haydar ve Erkan Öztürk’ ün yüksek tansiyon ve kalp krizi sonucu hayatını kaybeden anneleri Gülal Öztürk (77)’ün Cenazesi’de öğle namazına müteakip şehir mezarlığında gözyaşları içerinde toprağa verildi.

Öğle namazına müteakip kılınan cenaze törenine, 20. ve 21. Dönem Zonguldak Milletvekili Boray Baycık, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, AK Parti Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Uysal, Demokratik Sol Parti (DSP) Ereğli Belediye Başkan Adayı Recep Erdoğan, Keleşsen Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, Ereğliler Derneği Başkanı Noyan Keskin, Ereğli Devlet Hastanesi Başhekimi Muharrem Erdem, Bazı siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gündem Gazetesi olarak Merhum Turgut Atılgan ve Merhum Gülal Öztürk’e Allahtan rahmet, Dost ve Akrabalarına başsağlığı dileriz…

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2014, 15:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER