Aylanç´ın yeni görev yeri belli oldu

İçişleri Bakanlığı´na ait vali yardımcılıkları, kaymakamlık ve bazı kurumlarda yapılan atama kararları, Resmi Gazete´de yayımlandı.

Aylanç´ın yeni görev yeri belli oldu
İçişleri Bakanlığı´na ait vali yardımcılıkları, kaymakamlık ve bazı kurumlarda yapılan atama kararları, Resmi Gazete´de yayımlandı. Yeni kararnameye göre Muğla’dan bir Vali Yardımcısı ve 2 Kaymakamın başka illere ataması yapıldı. 

Muğla Vali Yardımcılığı görevini yürüten Faruk Necmi Kurt yeni atama kararnamesi ile Samsun Vali Yardımcılığı’na atandı. Kurt’un yerine Osmaniye Vali Yardımcısı Halit Deveci’nin ataması gerçekleştirilirken, emekli olan vali Yardımcılarının yerine Zonguldak Vali Yardımcısı Ekrem Aylanç ve Kırşehir Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş atandı.

Kararnameye göre, Yatağan Kaymakamı Hasan Tanrıseven Alanya Kaymakamlığına, Yatağan Kaymakamlığına Çanakkale-Ayvacık Kaymakamı Gökay Özkan, Marmaris Kaymakamı Ali Galip Saral Samun Vali Yardımcılığına, Marmaris Kaymakamlığına ise İstanbul Vali Yardımcısı Celalettin Yüksel atandı. Muğla’da Vali Yardımcılığı görevini yürütürken AK Parti Menteşe Belediye başkan adayı olan ve halen Uşak Vali Yardımcılığı görevini yürüten Mestan Yayman ise Antalya Vali Yardımcılığına atandı.
Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2014, 11:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER