CELAL BOZKUŞ ÖNDER GAZETESİ’Nİ DEVİR ETTİ

Bozkuş ailesi sürpriz bir karar aldı.

CELAL BOZKUŞ ÖNDER GAZETESİ’Nİ DEVİR ETTİ
gundemeregli.com- Kdz. Ereğli İlçesinde 22 Nisan 1992 yılından bu yana günlük olarak yayımlanan Önder Gazetesi İmtiyaz Sahipliği görevini yürüten Celal Bozkuş bu görevinden ayrıldı.

Bozkuş ailesi sürpriz bir karar alarak Ereğli Önder Gazetecilik ve Matbaacılık Ltd. Şti’nin şirket ortaklarından olan ve Bozkuş’un tek oğlu Mehmet Emrah Bozkuş’a gazeteyi devir etti.  5 Aralık 2013 tarihinde alınan bu karar, Kdz. Ereğli Cumhuriyet Başsavcılığı ile Basın-Yayın ve Enformasyan Genel Müdürlüğü’ne bir dilekçe ile bildirildi.

 Sarı Basın Kartı da bulunan Emrah Bozkuş daha önce gazetenin Genel Yayın Yönetmenliği görevinde de bulunmuştu.

Gündem Gazetesi olarak refikimiz Önder’in yeni sahibi Mehmet Emrah Bozkuş’a görevinde başarılar diliyoruz. 

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2013, 07:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ünal Savaş
Ünal Savaş - 10 yıl Önce

22 NİSAN 1992 YILINDA YAYIN HAYATINA BAŞLAYAN, ULUSAL DÜZEYDEKİ 9 GAZETECİLİK ÖDÜLÜ İLE ERİŞİLMESİ GÜÇ BİR REKORA İMZA ATARAK TÜRKİYE GAZETECİLİK TARİHİNE ADINI ALTIN HARFLERLE YAZDIRAN, BÖLGEMİZİN SAYGIN VE MARKA GAZETELERİNDEN ÖNDER GAZETESİNİ/GAZETEMİZİ BİZLERE KAZANDIRARAK KAMUOYUNUN TARAFSIZ VE GERÇEK BİLGİYE ULAŞMASINA ÇOK BÜYÜK KATKILAR SAĞLAYAN SAYIN CELAL BOZKUŞ’A BUGÜNE KADAR Kİ ÇALIŞMALARI İÇİN TEŞEKKÜR EDER, ALMIŞ OLDUĞU BU BAYRAĞI DAHA YÜKSEK ZİRVELERE ÇIKARMASI BEKLENTİLERİMLE SAYIN MEHMET EMRAH BOZKUŞ’A ÜSTLENMİŞ OLDUĞU BU ZORLU GÖREVİNDE BAŞARILAR VE KOLAYLIKLAR DİLERİM.

SAYGILARIMLA

KENTİNE DEĞİL, KENDİNE ADAY ADAYI OLAN; KARTVİZİT BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLARINA HAYIR, HAYIR, HAYIR.
https://twitter.com/unalsavas60
https://www.facebook.com/!/unal.savas.56
Ünal SAVAŞ – Erdemir emeklisi, Kalite gönüllüsü

SIRADAKİ HABER