DEVLET HASTANESİNDE YANGIN PANİĞİ

DEVLET HASTANESİNDE YANGIN PANİĞİ
 
 
gundemeregli.com-Kdz. Ereğli’de birkaç defa yanma tehlikesi geçiren ve çatısı yanan Ereğli Devlet Hastanesi’nde bu defa yangın tatbikatı yapıldı.
Kdz. Ereğli’de aktivitelerini her geçen gün artıran İtfaiye erlerinin yaptığı nefes kesen gösteri büyük alkış aldı.
Özellikle İtfaiye ekiplerinin 5 kattan ip yardımıyla önce yaralıları indirip sonra kendilerinin inmesi gösterisi büyük alkış aldı.
Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’nde Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından yapılan tatbikat gerçeği aratmadı.
Ereğli Devlet Hastanesi İdari Bina bahçesinde yapılan tatbikatta itfaiye ekipleri 5 kattan ip yardımıyla indiler, yaralıları kurtardılar.
Yapılan tatbikat nefes keserken, Hastane personeli ile itfaiye erlerinin yaptığı başarılı çalışmalar alkışlandı.
İlk olarak sedye ile binadan yaralı indiren ekipler, daha sonra binadan zemine iniş yaptı. Merdivenli itfaiye aracının kurtarma çalışmasının ardından binada mahsur kalanların hava minderine atlaması ile devam edildi. Son olarak ise temsili olarak yakılan ateş öğrenci ve öğretmenler tarafından itfaiye erlerinin himayesinde söndürüldü. Tatbikat sonrasında açıklamada bulunan Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş, tatbikatın oldukça yararlı geçtiğini ve öğrencilerin yangın ve deprem konusunda bilgilendirilmesini sağladıklarını söyledi. Ateş konuşmasında Bugün Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi ile birlikte deprem ve yangın tatbikatı gerçekleştirdik. bu tatbikatta bugün sedye iğle yaralı indirmeden hava minderine atlamaya kadar birçok tatbikatı sorusuz şekilde tamamladık dedi.

Ereğli Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Muharrem Erdem ise Katkısı olan herkese teşekkür ederek, “Burada emeği geçen Kdz. Ereğli İtfaiye müdürlüğüne, İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş ve sivil Savunma Uzman Ekibimiz Mehmet Güner beye tüm itfaiye erlerimize güvenlik görevlilerimize ve hem eğitime katılan hem tatbikata katılan tüm personelimize teşekkür ediyoruz. Rutin bir şekilde periyodik bir şekilde tatbikatlarımız devam edecek bu konuya gerekli olan ilgi alakayı gösteren herkese teşekkür ederim” dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2013, 15:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER