Düğüne giderken otomobil çarptı

Kdz.Ereğli´de bir yakınının düğününe gitmek için yolun karşısına geçmeye çalışan gence otomobil çarptı. Yaralı genç ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Düğüne giderken otomobil çarptı
İHA-Kdz.Ereğli´de bir yakınının düğününe gitmek için yolun karşısına geçmeye çalışan gence otomobil çarptı. Yaralı genç ambulansla hastaneye kaldırıldı. 

Kaza saat 20.00 sıralarında Müftü Mahallesi Çetin Apatay Bulvarı üzerindeki köprülü kavşak girişinde meydana geldi. İddiaya göre 16 yaşındaki Sinan Özcan bir yakınının düğününe gitmek için yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada Ereğli istikametinden Gülüç istikametine seyreden Hayrettin Y. (46) idaresindeki 34 ZR 4302 plakalı otomobil kendisine çarptı. Havada taklalar atıp yere düşen gencin yardımına ilk olarak çevredeki vatandaşlar koştu. Polisin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 sağlık görevlileri yaralı gence ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Sağlık görevlileri yaralı gence sorular sorup bilincini açık tutmaya çalıştı. Sinan Özcan daha sonra ambulansa alınarak Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralı gencin annesi ise olay yerinde gözyaşlarına hakim olamazken, oğlunu teselli etmeye çalıştı.



YARALI YAKINLARINDAN SÜRÜCÜYE TEPKİ


Kazayı polise anlatan bir genç ise Sinan Özcan’ın aracı gördüğünü ancak karşıya geçebileceğini düşünüp koşmaya başladığını ve hızla gelen otomobilin kendisine çarptığını söyledi. Sürücü Hayrettin Y. ise polise verdiği ifadesinde hızlı olmadığını, çocuğun bir anda önüne atladığını ancak kurtaramadığını dile getirdi. Polisin olay hakkında bilgi almaya çalıştığı sırada olay yerine gelen bazı yaralı yakınları kaza yapan sürücüye tepki gösterdi. Polis sürücüyü olay yerinden uzaklaştırarak olayın büyümesini önledi. Kaza yapan sürücü ifadesinin alınması için emniyete götürülürken, kaza ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı.
Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2015, 08:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER