“EĞİTİM VADİSİ PROJESİ ÖNEMLİ”

“EĞİTİM VADİSİ PROJESİ ÖNEMLİ”

gundemeregli.com-Utku Koleji Yönetim Kurulu Üyesi ve Şirket Müdürü Ali Çataklı, Okul Müdürü Hülya Çataklı ile Okul müdür yardımcısı L.Güvenç Özveren Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal’ı makamında ziyaret ederek başarılar dilediler.

1986 yılından günümüze Eğitim ve Öğretimde 28 yıllık tecrübesi ile kurulduğu günden bugüne Kdz Ereğli’de faaliyet gösteren ve başarılı çalışmaları ile göz dolduran bir öğretmenler kuruluşu olan Utku Koleji Şirket Kurucu Müdürü Ali Çataklı, okul Müdürü Hülya Çataklı ve beraberinde Okul Müdür Yardımcısı L.Güvenç Özveren ile birlikte Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret etti. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette konuşan Utku Koleji Yönetim Kurulu Üyesi ve Şirket Müdürü Ali Çataklı, Uysal’a görevinde başarılar diledi. Çataklı, özellikle eğitim vadisi projesinin çok önemli olduğunu dile getirerek şunları söyledi;

“Sayın Belediye Başkanımız Eğitim ile ilgili projelerini seçim sürecinde bizleri ziyaret ettiğinde dile getirmişti. Özellikle eğitim vadisi projesi önemli. Sayın Başkanız ile birlikte Ereğli’ye yeni bir imaj genç bir başkan gelmiştir. Kendisinin yatırımcı ve eğitimcinin yanında olduğunu görmek ve bilmek bizi memnun ediyor.”dedi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdiği konuşmasında, eğitime her zaman destek olacaklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2014, 14:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER