Ereğli´de Protokol bayramlaştı

Kdz. Ereğli’de Kurban Bayramı dolayısıyla Bayramlaşma programı düzenlendi

Ereğli´de Protokol bayramlaştı

Kdz. Ereğli’de Kurban Bayramı dolayısıyla Bayramlaşma programı düzenlendi.Her bayramda olduğu gibi bu yılda  Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen Bayramlaşma programına; Kdz.Ereğli İlçe Kaymakamı İbrahim Çay,Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof Dr Ercan Candan ,Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Opr Dr Hüseyin Uysal,Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hasan Doğan ,Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof Dr.Ali Azar,Ak Parti 22.ve 23.Dönem Milletvekili Fazlı Erdoğan ,Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı M.Fatih Çakır,İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz,Kdz.Ereğli İlçe Müftü vekili Ramazan Duman,Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal,Milliyetçi Haraket Partisi Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker,Milliyetçi Hareket Partisi Gülüç Belde Başkanı Atilla Tarık Semiz,Demokratik Sol Parti Ereğli İlçe Başkanı Mustafa Timur,Türk Metal Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş,Belediye meclis Üyeleri,Kent Konseyi Başkanı Noyan Keskin,Müsiad Ereğli Şubesi Başkanı İbrahim Sezer,AmeleBirliği Başkanı Hasan Yılmaz,Ereğli Devlet Hastanesi Başhekimi Muharrem Erdem,Diş Hastanesi Başhekimi Yüksel Tuncer,Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanvekili İrfan Yazıcıoğlu,daire müdürleri,muhtarlar sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bayramlaşma programında Kdz.Ereğli İlçe Kaymakamı İbrahim Çay,Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof Dr. Ercan Candan,Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Opr Dr Hüseyin Uysal,Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hasan Doğan bazı daire müdürleri ile birlikte halkla bayramlaştı.

“TÜM EREĞLİ HALKINA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Kdz. Ereğli İlçe Kaymakamı İbrahim Çay,Bayramlaşma programında yaptığı konuşmada ,”Allah Birlik ve beraberlik içerisinde Nice Bayramlar nasip etsin ,Zaten Bayramlar birlik beraberliğin pekiştiği günlerdir,bu vesile ile Bugün buraya bizleri ayırmayarak gelen Ereğlili vatandaşlarımıza saygı ve sevgilerimizi sunuyor,nice bayramlar diliyorum” dedi.

“ALLAH HUZURUMUZU BOZMASIN”

AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof Dr Ercan Candan ‘da Kurban Bayramının öncelikle vatana, millete ve tüm dünyaya barış getirmesini temenni ederek,” Dünyanın birçok yerinde kan ağlayan milletler varken tabii ki bizler Bayramımızı yine buruk geçiriyoruz, Ama bizi sevindiren tek şey ülkemizdeki huzurun olması, Allah huzurumuzu bozmasın, İnşallah diğer ülkelere de huzur ve barış getirsin temennisinde bulunuyoruz ” şeklinde konuştu.

“TÜM İSLAM ÂLEMİNE HAYIRLI OLSUN”

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr Dr Hüseyin Uysal ise Kurban Bayramının tüm Ereğli ve ülke halkına hayırlı olmasını temenni ediyorum “dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2014, 09:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER