GAZETECİLERE KUZU HEDİYE EDİLDİ..

GAZETECİLERE KUZU HEDİYE EDİLDİ..

gundemeregli.com-Kdz Ereğli ilçesi Köseler Mahallesi Kalkındırma Derneği Yönetim ve Üyeleri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle mahallelerinde ağırladıkları gazetecilere kuzu hediye ettiler.
Kdz. Ereğli Köseler Mahallesi Kalkındırma Derneği Ali Ceylan ve Mahalle Muhtarı Mehmet Acar ilçede görev yapan gazetecileri mahallelerine davet ederek mangal partisi düzenledi. Çok sayıda gazetecinin katıldığı etkinlikte mahalle sakinleri mangalda pişirdikleri köfte sucuk ve etleri gazetecilere ikram ettiler. Daha önce yapmak istedikleri etkinliği gazetecilerin yoğun programları nedeniyle ertelemek durumunda kaldıklarını söyleyen Köseler Mahallesi Muhtarı Mehmet Acar “Derneğimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle düzenlemiş olduğu bu etkinliği Ereğli’mizde görev yapan değerli basın mensuplarıyla birlikte gerçekleştirmekten mutluluk ve onur duyuyoruz. Derneğimiz olarak kendilerine küçük bir jest yaparak hem onlarla tanışmış olduk, hem de mahallemizi tanıtmış olduk. Bu vesile ile bu akşam hep birlikte olduk. Ben bu amaçla bu akşam bizleri onurlandırdıkları için değerli basın mensupları arkadaşlarıma, uzaktan yakından gelen bütün misafir arkadaşlarıma ve bizlerden katkılarını hiçbir zaman esirgemeyen İsmet Koç kardeşimize çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu etkinliği her sene tekrarlamak bizlere nasip olur. Hepinizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun” dedi.

GAZETECİLERE JEST

Etkinlikte 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle temsili olarak Yalçın Kasapoğlu ve Gündem Gazetesi Muhabiri Hasan Sarıalp´ e yeni doğan kuzular hediye edildi.
Etkinliğin ardından Kdz. Ereğli İşçi Emeklileri Derneği 2. Başkanı Saip Erarslan tarafından dua yapıldı.
Etkiniğe, Köseler Muhtarı Mehmet Acar, Dernek başkanı Ali Ceylan, Emekliler Derneği ikinci başkanı Saip Erarslan Mahalle halkı ve gazeteciler katıldı.

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2014, 11:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER