GAZETECİLERİN SORUNLARI DİLE GETİRİLDİ….

GAZETECİLERİN SORUNLARI DİLE GETİRİLDİ….

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Vekili, Basın Vakfı Başkanı, Anadolu Gazeteciler Derneği Başkan Vekili, Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yılmaz Karaca , Anadolu Spor Gazeteleri Derneği Genel Başkanı,TGF Yüksek İstişare Başkanı İbrahim Erdoğan ve Çağdaş Gazeteciler Derneği Bursa Şube Başkanı Yüksel Baysal Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Genel Merkezini Ziyaret Ettiler.

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Genel Merkezini Ziyaret eden TGF’ nin üst düzey başkanları, yaptıkları açıklama da gazete ve gazetecilerin sorunlarına yönelik neler yapabiliri toplantısını gerçekleştirildi.

KARACA’’YÖNETİM VE ÜYELERİ KUTLUYORUM’’

TGF Başkan vekili Yılmaz Karaca konuşmasında şunları söyledi; Zonguldak’a 12 saatlik bir ziyaret gerçekleştirdiklerini, daha önce Bartın ilinde ZGC başkanı Derya Akbıyık’ın katılımı ile Bartın Gazeteciler ve Yazarlar Derneğinin TGF’ ye katılım başvurusunun belgesinin yazılı takdimini yaptık. Bu tören sonrası Zonguldak’a gelerek geceyi ZBEÜ konuk evinde geçirdik.

ZGC tesisleri son derece mükemmel. Bu tesisleri gerçekleştiren yönetim ve üyeleri kutluyorum. Bugün Zonguldak merkezde birkaç gazeteyi gezeceğiz ve sorunları dinleyeceğiz dedi.

ERDOĞAN’’HER TÜRLÜ YARDIMA HAZIRIZ’’

ASGD genel başkanı İbrahim Erdoğan, ASGD olarak tüm Anadolu spor muhabirlerinin örgütlü temsilcisiyiz. Türkiye’ye yayılmış temsilcilik ve şubelerimiz vardır.

Anadolu’daki spor muhabirlerinin stat girişindeki formalarını, İllerde gençlik ve spor müdürlüğü vermek zorundadır. Bunla ilgili mahkeme kararımız var. Bu kararı tüm illere gönderdik. Sportif müsabakalarda sorun yaşayan arkadaşlarımız olursa her türlü yardımda bulunuruz dedi.

BAYSAL’’MESLEKTAŞLARIMLA BİR ARADA OLMAKTAN MUTLUYUM’’

ÇGD Bursa şube başkanı Yüksel Baysal, bugün burada olmaktan mutluyuz. Zonguldak yerel basını gerçekten güçlü. ZGC ise yaptığı çalışmalar ve basın noktası projesi ile yerel basının her türlü çalışmasına ve satış istatistiklerine katkı veriyor. Doğu Karadeniz turu ile başlayan bu yolculuğumuz, bugün itibarı ile Zonguldak’ta kısa da olsa sona erdi. Meslektaşlarımla bir arada olmaktan mutluyuz dedi.

AKBIYIK’’TGF ,ZGC’YE GÜÇ VERMİŞTİR,KATKI VERMİŞTİR’’

ZGC Başkanı Derya Akbıyık yaptığı konuşmada; TGF ‘nin önemli isimlerini ilimizde ağırlamak bizim için onurdur. Sayın başkan vekilim Yılmaz Karaca ile birçok çalışmalara TGF’de imza attık. TGF ZGC’ye her zaman katkı vermiştir, güç vermiştir. Aynı zamanda ASGD başkanım ve ÇGD Bursa şube başkanımı da Zonguldak’ta görmek bizleri mutlu etmiştir. Bir gün önce benim de görev alanım içinde olan , Bartın gazeteciler ve yazarlar derneğinin, TGF’ye bağlanma ve kabulü yazısını verdik. Bugün Zonguldak’ta toplantı ve gazete ziyaretleri yapacağız. Aynı zamanda eksikliklerimiz üzerine görüş alışverişi, gelecek başkanlar konseyi toplantısının Zonguldak’ta yapılmasının ön görüşmesini gerçekleştireceğiz dedi.

Yapılan ziyarete; ZGC Başkanı Derya Akbıyık, ZGC başkan yardımcıları Seçkin Kıraslan, ZGC onur kurulu başkanı Şaban Yılmaz, ZGC genel kurul üyesi Süleyman Şen katıldı.

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2013, 08:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER