PİKNİK ALANI 30 HAZİRAN’DA AÇILACAK

PİKNİK ALANI 30 HAZİRAN’DA AÇILACAK

gundemeregli.com-Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından Kestaneci Mahallesi’nde yapılan Piknik Alanı’nın açılışı 30 Haziran Pazar günü Saat 11.00’de yapılacak.

“PİKNİK ALANI 30 HAZİRAN”

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Kestaneci Mahallesi’nde 20 dönüm arazi üzerine yapılan Kestaneci Piknik Alanı’nın açılışının 28-29-30 Haziran tarihlerinde yapılacak olan Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Festivali’nin son günü olan 30 Haziran Pazar günü saat 11.00’de açılacağını söyledi.

 

“ HALKIMIZ BU ORTAMI ÇOK BEĞENECEK”

Festival pikniğinin yeni piknik alanında yapılacağını belirten Posbıyık şunları söyledi: Ereğli’ye bir güzellik daha kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kdz. Ereğli Belediyesi Kestaneci Mahallesi’ndeki piknik alanı 20 dönüm arazi üzerine kuruluyor. Piknik alanının içerisinde süs havuzları, kır kahvesi, çocuk parkı, gösteri yapılması için sahne, kamelyalar, barbeküler, oturma bankları, mini hayvanat bahçesi bulunuyor. Çalışmalar tüm hızıyla sürüyor ve son aşamaya geldi. İnanıyorum ki halkımız bu ortamı çok beğenecek. Piknik alanının açılışını festivalin son günü 30 Haziran’da yapacağız. Yabancı folklor gruplarının katılımıyla güzel bir piknik gerçekleştireceğiz. Şimdiden hayırlı olsun diyorum. ” dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2013, 11:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER