İNDİRİM ANLAŞMASI İMZALADILAR

İNDİRİM ANLAŞMASI İMZALADILAR

gundemeregli.com-Kdz Ereğli Pazarcılar Esnafı ve Tekel Bayileri Odası Başkanı Fehmi Taşkın, üyelerine yönelik, İlçede faaliyet gösteren Özel Echomar Hastanesi ile sağlık hizmetlerinde indirim anlaşması imzaladıklarını söyledi.

Kdz Ereğli Pazarcılar Esnafı ve Tekel Bayileri Odası Başkanı Fehmi Taşkın, odaya kayıtlı üye olan pazarcıların sağlık hizmetlerinden faydalanabilmeleri amacıyla, Özel Echomar Hastanesi, %10 Ambulans,%10 Yatış Ameliyatı ve %30 Röntgen, MR ve Kan tahlili İndirim anlaşması yaptıklarını belirtti.

Taşkın, Echomar Hastanesi Başhekimi Nevzat Çimenoğlu ve Hastane Müdürü Yusuf Müftüoğlu’nun ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirirken, Pazarcılar odası olarak üyelerimizin sağlıklı olmaları için önemli bir adım attık, bize bu konuda olumlu yaklaşan Echomar hastanesi yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2014, 13:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
zeyneb
zeyneb - 10 yıl Önce

pazarcılar odası iyi çalışıyor. oda üyeleri için iyi bir proje olmuş

Pazarcı Esnafı
Pazarcı Esnafı - 10 yıl Önce

Pazarcılar odası Başkanımızı tebrik ediyoruz, Posbıyık zamanında bile Pazarcı esnafını desteklemek adına dik duruşunu her zaman gösteren Fehmi Başkanımızı bu güzel çalışmalarının devamından dolayı tebrik ediyoruz. Her zaman üyelerinin yanında olduğunu problemlerini çözmeye çalıştığını biliyoruz, Yeni seçilen Belediye yönetimiyle de pazarcı esnafının menfaatlerini korumak için çok güzel bir uyum içinde çalışacağından hiç bir şüphemiz yoktur, çünkü Fehmi Başkanımızın ne koltuk sevdası nede başka bir beklentisi vardır tek amacı kendi esnafına ne kadar fazla hizmet ederimdir. Yılarca bir odası bir evrağı bir masası bir sandalyesi ayrıca bir tabelası bile olmayan Pazarcılar Odasını geçmiş dönemde devir alarak ayağa kaldırmıştır, bu çalışmalarından dolayı bu dönem üyelerinin tam katılımıyla tekrar göreve seçilmiştir, şuanda Kdz Ereğli Pazarcılar odası çalışmalarından dolayı bölgedeki bir çok odaya örnek olarak gösterilmesi gerekmektedir, bir çok imkansızlığa rağmen bu kadar güzel çalışmalara İmza atan Fehmi Başkanımızı ve ekibini tekrar tekrar tebrik ediyoruz. Büyüksün Fehmi Başkan Allah Daima yolunu açık etsin İnşallah..

SIRADAKİ HABER