MHP´LİLER ARMAĞANLA ÇOŞTU

MHP´LİLER ARMAĞANLA ÇOŞTU
gundemeregli.com-MHP İl kadın kolları organizasyonunda tüm ilçe teşkilatları birlik beraberlik ve dayanışma etkinliğinde biraya gelerek Popstar Armağan’la coştu.
MHP il kadın kolları organizasyonunda tüm ilçe teşkilatlarının katıldığı etkinlikte MHP’li kadınlar Popstar Armağan’ın şarkılarıyla gönüllerince eğlendiler. Popstar Armağan’la fotoğraf çektirmek için yarışan kadınlar bazı şarkılarda Popstar Armağan’la dans ettiler.
Etkinlikte konuşma yapan MHP Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner birlik beraberlik için bu dayanışma günü organize ettiklerini ifade ederken şu şekilde konuştu:
Bu dayanışma MHP Zonguldak İl Kadın Kolları olarak düzenlemiş olduğumuz dayanışma günümüzü çok büyük bir bayan katılımıyla burada toplanmış bulunuyoruz. Vatandaşların MHP’ye olan ilgilerinden son derece memnunuz. Özellikle bayanlarımızla Zonguldak’ta MHP’nin kadrolarının ne kadar büyüdüğünü göstermektedir. Ben bu davete katılan tüm bayanlarımıza teşekkür ediyorum. Desteklerini de 30 Mart yerel seçiminde göstermelerini bekliyorum.
Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2014, 08:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER