ÖNCE İÇTİ, SONRA TETİĞE BASTI, KISKANÇLIK HAYAT KARARTTI

Zonguldak´ta Babanın kızını kıskaçlık yüzünden vurduğu ortaya çıktı. Baba önce içti, sonra tetiğe bastı ardından kendisininde kızının da hayatını kararttı.

ÖNCE İÇTİ, SONRA TETİĞE BASTI, KISKANÇLIK HAYAT KARARTTI

gundemeregli.com- Zonguldak´ta babası tarafından vurularak öldürülen genç kız neden öldüğü ortaya çıktı.
İlk belirlemelerde kaza kurşunu ile öldüğü açıklanan Funda E.’nin babası tarafından kasten ve bilerek öldürüldüğü iddia edildi.
Edinilen bilgiye göre önce akşam saatlerinde Tepebaşı Mahallesi´ndeki ikametinde babasının elindeki silahla  vurulan 16 yaşındaki Funda E. kurtarılamadı. Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi´de müdahale yapılan genç kız hayatını kaybetti.
Olay sonrasında baba Ayhan E., Zonguldak Adliyesi’ne getirildi. Silahla oynarken kazaen kızının ölümüne sebep olduğu iddia edilen baba Ayhan E.’nin kızını bilerek öldürdüğü tespit edildi. 
Yaklaşık dört aydan bu yana eşi Meliha E ile ayrı olan Ayhan E’nin kızını annesinin bir başkası ile ilişkisini bildiği halde kendisine söylememesi üzerine gerçekleştirdiği iddia edildi. 
10.09.2013 günü saat 21.30 sıralarında maktul F.E.’ ın ateşli silahla öldürülmesi olayı ile ilgili yapılan araştırmalarda ve olay esnasında olay yerinde bulunan tanık beyanları doğrultusunda; Şüpheli A.E.’ ın,  eşi M.E.’ ın kendisini aldatmasından bilgisi olduğunu ve kendisinden gizlediğini düşündüğü kızı F.E.’ a “Bunları biliyordun neden benden gizledin“ diyerek 1 el ateş ettiği, ancak silahın ateş almadığı, ikinci kez ateş ederek öldürdüğü tespit edilmiş, olay yerinde yapılan incelemelerde 1 adet ASTRA marka 9mm çapında ruhsatsız tabanca, tabancanın mermi haznesinde 1 adet, şarjöründe 4 adet, ikamette bulunan çekmece içerisinde 5 adet ve olayın meydana geldiği ikametin salon kısmında 1 adet olmak üzere toplam 11 adet 9 mm çapında fişek, 1 adet boş kovan ve 1 adet 9mm çapında mermi çekirdeği bulunmuştur. Maktulün yapılan muayenesinde sol kaş üstünde mermi giriş çıkış deliği bulunduğu ve ölümün buna bağlı olduğu belirtilmiş, şüpheli yakalanmış ve alınan doktor raporunda 140 promil alkollü olduğu tespit edilmiş olup olayla ilgili tahkikata başlanılmıştır.
Öte yandan hayatını kaybeden 16 yaşındaki Funda E. için Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morgunda otopsi yapıldı. Funda, otopsinin ardından Tepebaşı Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verildi.

 

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2013, 15:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER