Özbakır’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan´a ziyaret

Zonguldak Ak Parti milletvekili Hüseyin Özbakır, 6/08/2015 günü Beytepe Cumhurbaşkanlığı külliyesinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı makamında ziyaret etti.

Özbakır’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan´a  ziyaret

Zonguldak Ak Parti milletvekili Hüseyin Özbakır, 6/08/2015 günü Beytepe Cumhurbaşkanlığı külliyesinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı makamında ziyaret etti.

Yapılan ziyaret’ te vekilimiz Özbakır Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Zonguldak’ın önemli ve acil çözülmesi gereken sorunlarını bizzat ifade etti.Vekilimiz ilin karayolu ve tüneller sorunlarının had safhada olduğunu ve gelinen noktada sıkıntıları da önemli bir şekilde iletti. Bu konuda neler yapılması konusunda eski Ulaştırma balkanı Binali Yıldırım ile de fikir teatisi gerçekleştirildi.

Zonguldak milletvekilimiz Hüseyin Özbakır, ilin genel durumlarını içeren bir kitapçığı da Cumhurbaşkanımıza takdim etti.

Yapılan ziyarette ,Cumhurbaşkanımıza, Türkiye Taşkömürü Kurumunun (TTK) üretimde ki sıkıntıları ve işçi açıklarının giderilmesi konunda da olan acil talepler ve özel kömür üreticilerinin redevans ücretlerinin düşürülmesi de ayrıntılı olarak Cumhurbaşkanımıza iletildi.

Özbakır ,Zonguldak’ın teşvikli il olursa sıkıntılarını ve sorunlarının çözüleceği, bu konuda seçim döneminde çeşitli vaat ve söylemlerde bulunduklarını ifade ederek, ilimizin teşvikli il olması için yardım ve destek istedi.

Cumhurbaşkanımız ,Zonguldak’ın sorunlarına çözüm noktasında her türlü yardım ve desteğin verileceğini, teşvik konusunun ise incelenmesi gereken önemli bir konu olduğunu belirterek ,bu konuda da çalışma yapılacağını ifade etti.

Yapılan ziyaret çeşitli konular üzerine görüş alış verişi ile sona erdi. Cumhurbaşkanlığı ziyaretinde milletvekilimizin baş danışmanı Bora Pulat’ da hazır bulundu.

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2015, 09:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER