POLİS KISKIVRAK YAKALADIABİ BEN BİR ŞEY YAPMADIM Kİ DEDİ

POLİS KISKIVRAK YAKALADIABİ BEN BİR ŞEY YAPMADIM Kİ DEDİ

gundemeregli.com-Kdz Ereğli´de evlerin kapılarını zorlayarak içeri girmeye çalışan iki hırsızlık şüphelisi polis ekiplerinin kovalamacası sonrası kısa sürede yakalandı.

Kdz. Ereğli’de bu akşam saat 17.30 sıralarında Kepez Mahallesi İlyaskaraca Sokak üzerindeki bir apartmanın 1. Katındaki daireye M.T. (18) ve A.G. (18) isimli iki kişi zorla girmeye çalıştı. Evde bulunan bayan 155 polis imdatı arayarak iki kişinin evine zorla girmeye çalıştığını belirterek yardım istedi. O sırada apartmana başka birinin gelmesi üzerine hırsızlık şüphelisi M.T. ve A.G. kaçmaya başladı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, verilen eşkal doğrultusunda çalışma başlatıldı. Prof. Muammer Aksoy Caddesi üzerinde kendilerine verilen eşkale uyan iki kişinin koşarak kaçmaya çalıştıklarını fark eden trafik ekipleri zanlılardan birini kıskıvrak yakaladı. Olay yerinde bulunan asayiş ekipleri ise çok geçmeden diğer hırsızlık şüphelisini Belen Yeni Mahalle girişinde yakaladı. Üzeri aranan ve elleri kelepçelenen hırsızlık zanlısı M.T. polis ekiplerine “Abi ben bir şey yapmadım ki, bana niye kelepçe takıyorsunuz?” dedi. Hırsızlık şüphelisi iki kişi sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Hırsızlık zanlılarının ilçeye 34 plakalı gri renkli bir araçla geldikleri tespit edilirken kendilerine yardım eden başka kişilerde olabileceği şüphesi üzerine polis ekipleri şehrin giriş ve çıkışlarında uygulama yapmaya başladı. Yaklaşık 150 polisin katıldığı uygulamada 34 plakalı ve gri renkli araçlar üzerinde arama yapıldı.

Kdz. Ereğli İlçe emniyet Müdürlüğü’ne bağlı olay yeri inceleme ekipleri hırsızlık zanlılarının zorla girmeye çalıştıkları evin girişinde parmak izi incelemesi yaptı. Hırsızlık zanlılarının 5 dakika boyunca kapı zilini çaldıklarını ve çok korktuğunu belirten ev sahibi bayan ise “Ben kapıyı açsaydım ne olacaktı? 5 dakika boyunca kapı zilini çaldılar” dedi.

Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2014, 18:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER