TRAFİK EKİPLERİ İLE TARTIŞTI AMA...

TRAFİK EKİPLERİ İLE TARTIŞTI AMA...
gundemeregli.com-
 Ereğli ilçesinde park halindeki üç araca çarptıktan sonra yaralanan sürücünün yakınları, olay yerinde inceleme yapan trafik ekipleri ile tartıştı. Çıkan arbede sırasında takviye polis ekibi istenince, olay çıkartan gençler bu sefer trafik polislerinden özür diledi.
Edinilen bilgilere göre kaza, bu sabah saat 08.30 sıralarında Çetin Apatay Bulvarı üzerinde bulunan özel bir hastanenin önünde meydana geldi. Devrek yol ayrımı kavşağına seyir halinde olan Cengizhan Ö.´nün (24) kullandığı 67 TT 846 plakalı araç, sürücünün aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, önce park halindeki 67 TT 924 plakalı otomobile çarptı, ardından da yine park halinde bulunan 35 RU 882 ve 07 CTA 04 plakalı otomobillere çarparak durabildi. Kazada park halindeki otomobillerde kimse bulunmazken, kazaya neden olan araçtaki sürücü Cengizhan Ö. ile arkadaşı Serhat Karadağ (22) hafif şekilde yaralandı.
Kazada park halindeki aracı kullanılamaz hale gelen 35 RU 882 plakalı otomobilin sahibi Mustafa Evren, doğum yapacak olan eşini hastaneye getirdiğini belirterek, hastanede bulunduğu sırada gürültü duyduğunu ve kazayı gördüğünü söyledi.
Kaza sonrası olay yerine gelen sürücü Cengizhan Ö.´nün yakınları ise, trafik polisleriyle tartıştı. Trafik polislerinin üzerine yürümeye çalışan gençleri yine aileleri sakinleştirmeye çalıştı. Trafik ekipleri çıkan arbede nedeniyle olay yerine takviye polis ekibi istedi. Takviye polis ekiplerinin geldiğini gören gençler ise trafik polislerinin yanına gelerek özür dileyip, kendilerini öptüler. Trafik polisleri de olay çıkartan gençlerin bu davranışı üzerine kendilerinden davacı ve şikayetçi olmadı.
Kazada kullanılamaz hale gelen iki araç çekici ile kaldırılırken, Ereğli Belediyesi’ne ait temizlik işçileri de kaza yerinde yola dökülen parçaları temizledi.
Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2013, 10:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER