Uysal,2-3 yıl sonra Ereğli´yi kimse tanıyamayacak

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 7 Haziran genel seçimlerden AK Parti´nin oy oranını artırarak çıkacağını söyledi.

Uysal,2-3 yıl sonra Ereğli´yi kimse tanıyamayacak

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 7 Haziran genel seçimlerden AK Parti´nin oy oranını artırarak çıkacağını söyledi.

Ereğli Belediye Başkanı Uysal, AK Parti Ereğli İlçe seçim bürosunu ziyarette bulunarak önemli açıklamalarda bulundu.

Seçim bürosu ziyaretinde, AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Faruk Çaturoğlu, İlçe Başkanı Fatih Çakır ve Belediye Başkanı Uysal bir araya geldi.

Uysal, seçim bürosu ziyaretinde yaptığı konuşmasında, 7 Haziran’da yapılacak seçimin önemini şu şekilde vurguladı;

“Zonguldak ve Ereğli halkımız, yarınlar için, gelecek nesiller için istikrara ve huzura oy vermelerinin bunun adresi de AK Parti, başka söylenecek bir şeye gerek yok. Çünkü diğerleri üç parti birde paralel yapı ile dörtlü, yol çizmeye çalışıyorlar. Bu da Ülkenin istikrarını bozacak bir olaydır. İstikrarın bozulmaması lazım. AK Parti Hükümeti ile yerel birleşince Ereğli’de de etrafa bakılınca anlıyorsun zaten. Daha da güzel şeyler olacak. Sürekli değişecek. 2-3 yıl sonra Ereğli’yi kimse tanıyamayacak. Zaten bugünlerde gelenlerde tanıyamıyorlar. Tabiî ki bakma açısından değişiyor. Baktığınız zaman değişiklikleri görebiliyorsun. Hükümetle beraber olmak, yerel yöneticilerin birlikte olması uyum içerisinde olması o İlçe’ye yada o İl’e çok şeyler kazandırır. Bunun da örneklerini görüyoruz. Bizim İlçemizde dikkat ederseniz payını almaya başladı. Kara yolları son surat gidiyor, Zaman içerisinde tüm sıkıntılar geçecek. Bir başka çalışmada Devlet Su İşleri (DSİ) ninde su projeleri bitti. Devletin başka katısı da Üniversite kampusunun olumlu bir şekilde sonuçlandırılması var. Daha buna benze önemli çalışmaları çoğaltabiliriz. Bizim hedefimiz Ereğli olarak, 7 Haziran seçimlerinde, Cumhurbaşkanlığı seçiminde yakaladığımız Yüzde 54’ün üstüne koymak. Bizler Zonguldak olarak, Türkiye’de AK Parti’nin alacağı oy ortalamasının altında kalmamız lazım. Ereğli’de Yüzde 54’ün üzerine çıkabiliriz. Yüzde 60’lara gelebiliriz. Zonguldak olarak hedef en az 4 milletvekili çıkartmak. Ne kadar güçlü iktidar milletvekiliyle temsil eden olursa o kadar çok işler kolaylaşır. O kadar çok paylaşırız. AK Parti kesinlikle oylarını arttırarak birinci parti olacaktır. Tahmin edilen çok daha üstünde oy alacaktır AK Parti.”

AK Parti Milletvekili adayı Faruk Çaturoğlu ve İlçe Başkanı Çakır, Uysal ile birlikte seçim bürosundan sohbet ederek ayrıldılar.

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2015, 10:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER