ZONGULDAK´TA İNTİHAR GİRİŞİMİ

Zonguldak’ta, intihara kalkışan bir genç, kendisini terk eden eşinin geri dönmesini istedi. Alkolün etkisiyle ayakta durmakta zorlanan genç, telefonla helallik aldı.

ZONGULDAK´TA İNTİHAR GİRİŞİMİ
gundemeregli.com Zonguldak’ta 155 hattına gelen ihbarı değerlendiren ekipler, Fener semtindeki kayalıklara geldi. Eşinin kendisini terk ettiği iddiasıyla kayalıklara inen Ramazan M. adlı genç, polise zor anlar yaşattı. Bir tarafta şiddetli dalgalar kayalıklara vururken diğer tarafta polis gencin yukarı gelmesini istedi. Yaşadıklarını komisere anlatan Ramazan M., alkolün etkisiyle ayakta durmakta güçlük çekti. Yaklaşık bir saat süren ikna çabaları olumlu sonuç verdi. Deniz polisi de botla kayalıklara yakın mevkide hazır bekledi. AFAD ekipleri de olay yerine halat getirerek hazır bulundu.
Telefonla aradığı yakınlarından helallik alan Ramazan M, gözyaşlarına hakim olamadı. Bir ara kayalıkların kenarına gelen Ramazan, asker selamı verdi. Genci ikna etmeye çalışan polisler de “Yapma Ramazan, hiç Türk askeri intihar eder mi?” diye seslendi.
Uzun süren ikna çabalarının ardından polisler, Ramazan´ın yanına indi. Komiser de Ramazan´a sarıldı. Kayalıklardan yukarıya çıkan genç adam, polis aracına bindirilerek karakola götürüldü.

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2014, 11:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER