Başkan Akdemir kutladı!

Başkan Akdemir kutladı!

Başkan Akdemir kutladı!

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, 19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Akdemir, mesajında, 19 Mayısın Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, emperyalistlere karşı, ulusal kurtuluş savaşının başlatmak üzere Samsuna ayak bastığı gün olduğunu ifade etti.

19 Mayıs, sadece Türk milli kurtuluş hareketi başlangıcı değil, yeni Türk devletinin de çağdaş değerlerle milletler içerisinde yerinin almasının adıdır. ifadesinin kullanan Akdemir, şunları kaydetti:

Binlerce şehit vererek, sıkıntı ve yokluklar içerisinde, büyük fedakarlıklarla kurulan Türkiye Cumhuriyeti, gençlerimize emanettir. Bu değerli emaneti yaşatmak ve sonsuza kadar korumak, gelecek kuşaklarımıza doğru aktarmak bizlerinde görevidir. En büyük zenginliğimiz, Türkiye Cumhuriyeti ve geleceğimizin teminatı gençlerimizdir. Bu anlamlı gün vesilesiyle, bizlere bugünleri miras bırakan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürkü ve silah arkadaşlarını saygıyla, şükranla ve rahmetle anıyorum. Tüm gençlerimizin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2018, 15:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER