Danışman mı Vekil mi?

Danışman mı Vekil mi?

Danışman mı Vekil mi?

Devrek Gökçebey ve Köylerini Kalkındırma Derneği 28. olağan genel kurulunun yapılış törenlerinde , Lütfi Çavuş’un tek aday olduğu kongrede Divan Başkanlığını Muzaffer Kalaycıoğlu yaptı. 

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, kongreye AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar danışmanı Murat Topçu’yu gönderdi.
Topçu’nun bir milletvekilini ne sıfatla temsil ettiği merak konusu oldu.
Bilindiği üzere Ulupınar ’a danışmanlık yapmak için , Muhtarlık gibi bir kutsal görevden istifa ederek , sırf hırslarını ve kendi çıkarlarını tatmin etmek amacıyla TBMM ‘de yardımcı personel olarak göreve başlayan, Muhtar Topçu ’ya ,
seçilmiş olduğu bölgede ki, mahalle halkından da , tepkiler yükseliyor.
Mahalleli yardımcı eleman olacaktın ne demeye muhtarlık seçimlerine girdin şeklinde tepkilerini dile getirdiler.Yardımcı eleman olduktan sonra da mahalleye uğramayan sürekli Pusula isimli gazeteden çıkmayan topçu’nun bir sonraki seçimlerde aday adayı olacağı tahmin ediliyor.
Merkez İlçe Başkanı Karaduman ile birlikte Pusula isimli yerel gazeteden çıkmayan ve Özbakır ve AK Parti aleyhinde haber yapan bir gazetede neden bu sıklıkla ziyaret etme gereği duydukları manidar bulunurken , AK Parti içerisindeki Özbakır’ a karşı yapılan yayınların Topcu kanalı ile mi yaptırıldığı merak konusu oldu.
Kongre tek adayla gidilen kongrede Lütfi Çavuş yeniden başkan olarak seçildi.

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2017, 20:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
satıye
satıye - 7 yıl Önce

adamcağız yerınde durmuyor .nerde protokol var orda.özcan beyden önde...

MEHMET
MEHMET - 7 yıl Önce

MAHELLEMIZN YÜZ KARASI SANA VERDIĞIMIZ OY HARAM ZIKKIM OLSUN..KAÇTIN BIRAKTIN MAHLLEMIZI..UTANÇ TABLOSU

SIRADAKİ HABER