Engelliler denizin ortasında voleybol maçı yaptı

Engelliler denizin ortasında voleybol maçı yaptı

Engelliler denizin ortasında voleybol maçı yaptı

Zonguldakın Ereğli ilçesi Belediyesi tarafından düzenlenen Osmanlı Çileği Kültür, Sanat ve Spor Şenlikleri kapsamında denizin üzerine kurulan platformda oturarak voleybol maçı oynandı.
Daha önce Karabükte yerden 82 metre yükseklikte cam terasta ve Adanada yerden 120 metre yükseklikteki varda köprüsü üzerinde oynan voleybol maçından sonra bu kez Kdz. Ereğlide deniz üzerinde oturarak voleybol gösteri maçı yapılarak bir ilk gerçekleştirildi.
Kdz. Ereğli sahilinde deniz üzerine kurulan özel bir platformda, aralarında milli oyuncuların da bulunduğu Kdz. Ereğli Belediyespor Voleybol Takımı gösteri maçı yaptı.
Antrenör Adem Çelikin yönettiği maça, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal da katılarak voleybol oynadı. Maçın ardından Başkan Uysal ve sporcular platform üzerinde Türk Bayrağı açarak sahildeki izleyicileri selamladılar.
Oyunculara çiçek takdim ederek tek tek kutlayan Başkan Uysal, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Sayın Arif Ümit Öztürk ve Paravolley Branş Sorumlusu Sayın Oğuz Çerike, Teknik Kurul Başkanı Yusuf Kenan Köke ve emeği geçenlere teşekkür etti.
Deniz üzerindeki voleybol gösteri maçı Kdz. Ereğli halkından yoğun ilgi gördü.

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2017, 18:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER