Şehidin şiirleri kitap haline getirildi

Şehidin şiirleri kitap haline getirildi

Şehidin şiirleri kitap haline getirildi

Iğdırda 8 Eylül 2015 tarihinde Dilucu Sınır Kapısındaki memurların görev yerlerine gidişine refakat eden polis ekibine yönelik bombalı saldırısında 13 arkadaşı ile birlikte şehit olan Zonguldaklı Yusuf Yelkencinin şehit olmadan yazdığı şiirleri ailesi tarafından Eskici isimli kitap haline getirildi. Kitabın geliri ise kimsesiz çocuklara bağışlandı.
Yusuf Yelkenci Eskici isimli şiir kitabı için Kozlu Kaymakamlığı Köksal Toptan Salonunda şiir dinletisi düzenlendi. Şiir dinletisine, Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Zonguldak Alay Komutanı Albay Gökhan İnan, Zonguldak Askerlik Şubesi Başkanı ve Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Ayhan Kafalı, Zonguldak İl Emniyet Müdürü Metin Turanlı, Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Zonguldak Şube Başkanı Mustafa Yorulmaz, Yelkencinin annesi Hatice, babası Nevzat Yelkenci ve ablası Emine Ar, dedesi ile diğer yakınları vatandaşlar katıldı.
Öğrenciler tarafından Şehit Polis Memuru Yusuf Yelkencinin şiirlerini okuduğu sırada Yelkencinin annesi Hatice Yelkenci gözyaşlarına hakim olamadı. Yusuf Yelkenci Eskici isimli şiir kitabının geliri ailesi tarafından Kozlu Kimsesiz Çocuklar Derneğine bağışlandı.
Kozlu Kimsesiz Çocuklar Derneği Başkanı Yelkencinin ailesine plaket takdim etti.

haber

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2018, 15:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER