Tenis Deniz Spor Kulübü Vali Çınar'ı Ziyaret Etti

Tenis Deniz Spor Kulübü Vali Çınar'ı Ziyaret Etti

Tenis Deniz Spor Kulübü Vali Çınar'ı Ziyaret Etti

Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Özçep ve Başkan Yardımcısı Rahmi Üder Zonguldak Valisi Ahmet Çınar’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Çetin Özçep ziyaretle ilgili olarak şunları söyledi:

Sayın Valimize şehrimizdeki görevi için  hayırlı olsun dileklerimizi iletmek istedik. Sayın Valimizin , şehrimizde göreve başladığı günden itibaren  takdirle karşıladığımız yoğun çalışmaları sırasında değerli vakitlerini almamak için bu ziyareti biraz gecikmeyle yaptığımızı , kulübümüzü kendilerine daha yakından tanıtma imkanı sağladıkları için büyük mutluluk duyduğumuzu ifade ettik.

Bu ziyaretle ; 67 yıllık parlak bir tarihi olan , kulübümüzü detaylı olarak tanıtarak , kurulduğumuz 1951 yılından bu güne dek yaptıklarımızı ve başarılarımızı anlatmak fırsatı da bulduk. Ayrıca ziyaretimiz sırasında Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübünün kuruluşundan bugüne kadar hep gerçekleştirilen bir geleneği bir kez daha gerçekleştirmek için kabul buyurdukları takdirde şehrimizin ve Türkiye’nin en eski spor kulüplerinden birisi olan kulübümüzün Onursal Üyeliğinden büyük mutluluk ve onur duyacağımızıSayın Valimize ifade ettik. Sayın Valimiz de Zonguldak kentine ve Türkiye spor Tarihine mal olmuş böyle köklü ve başarılarla dolu bir spor kulübünün OnursaL Üyeliğinden gurur duyacaklarını ifade ettiler.

Tabii ki bu bizi çok mutlu etti. Kendilerine Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübünün tüm mensupları ve 6 ile 75 yaş gibi geniş bir yelpazeye sahip sporcuları adına Onur Üyeliği belgesi ve beratını takdim ettik.

Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü,  Sayın Valimiz Ahmet Çınar’ın  Onursal Üyeliğinin manevi katkısıyla tüm ülke çapında değer bulan ve saygı duyulan başarılarla dolu tarihini yazmaya devam edecektir.

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2017, 12:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER