Tosun: Elimizden geleni yapacağız

Tosun: Elimizden geleni yapacağız

Tosun: Elimizden geleni yapacağız

Zonguldak Diyabet ve Kronik Hastalar Derneği Başkanı Çetin Terzioğlu, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun’u ziyaret ederek yeni görevine seçilmesinden dolayı hayırlı olsun dileğinde bulundu.
Terzioğlu ziyarette yaptığı konuşmada, “Sayın Başkanım Zonguldak Diyabet ve Kronik Hastalar Derneği olarak sizin ziyarette bulunmak gereğini duyduk. Tekrar bu göreviniz için sizleri tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Dernek olarak yaz dönemi için önemli programlar yapıyoruz. Bugüne kadar Derneğimize vermiş olduğumuz desteklerden dolayı sizlere gerçekten teşekkür ediyorum. Yeniden göreve seçildiğiniz ve yeniden birlik ve beraberlik içerisinde dernek olarak çalışmak için elimizden geleni yapacağız. Onun için tekrar size çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Bizde ne gerekiyorsa sizlerin her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz” dedi.
Adalet ve Kalkınma Partisi Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi:
“Diyabet ve Kronik Hastalar Derneği olarak yaptığımız bu nazik ziyaretten dolayı çok teşekkür ediyoruz. Tabi kıymetli başkanımla birçok kereler bir araya geldik ve çeşitli konularda elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz. Zaten hükümetimizin de bu tip konularda her türlü olarak başıma her türlü emekli olan yardımları malumunuzdur. Biz de burada hükümetimizin partimizin bir temsilcisi olarak sizlerin bizlere ulaştırdığı her sorunu çözmek için sizlerle devamlı istişare halindeyiz. Ben 6.Olağan kongremizden sonra bir ziyarete gelen ikinci derneksiniz. Sizlere de teşekkür ediyorum bu nazik ziyaretinizden dolayı. Bundan sonra da Zonguldak için inşallah sizlerle beraber hep birlikte elimizden ne geliyorsa yapacağız. Hepimiz bu şehri yaşanabilir bir kent haline getirmek için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmamız gerekiyor, yapacağımız budur. Arkanıza bakmayacağız, önümüze bakacağız ve bu şehri daha yaşanılabilir bir kent haline getirmek için birlikte mücadele edeceğiz. Ben tekrar derneğinde çalışmalarınızda başarılar diliyorum”
[18:13, 31.1.2018] Murat Abi Gazeteci:

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2018, 07:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER