VALİ TUTULMAZ, HUZUREVİ SAKİNLERİYLE FİDAN DİKİMİ GERÇEKLEŞTİRDİ

VALİ TUTULMAZ, HUZUREVİ SAKİNLERİYLE FİDAN DİKİMİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Devrek ilçesine gitti. Ziyaretleri kapsamında Devrek Huzurevi sakinlerini ziyaret eden Vali Tutulmaz, onlarla birlikte fidan dikti.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz Devrek’te bir takım ziyaret ve incelemelerde bulundu. Yaşlılar Haftası nedeniyle Devrek Huzurevi sakinlerini ziyaret etti. Huzurevi sakinlerine karanfil veren, hal ve hatırlarını soran, sohbet eden Vali Tutulmaz," Yaşlılarımız toplumumuzun en önemli değerlerinden birisi ve bereket kaynağımızdır" dedi.

Vali Tutulmaz, Devrek Huzurevi sakinleri ile birlikte fidan dikti, kendilerine sağlıklı, huzurlu, mutlu, uzun ömürler diledi.

Vali Mustafa Tutulmaz, toplantılar ve ziyaretler için geldiği Devrek'te COVİD-19 la mücadele kapsamında denetim yaptı. Esnaf ve vatandaşlarımızla sohbet ederek salgınla mücadelede belirlenen tedbirler ile maske, mesafe, temizlik kurallarına hassasiyetle uyulmasını istedi.

Vali Mustafa Tutulmaz, Devrek’te düzenlenen "Ekonomi Toplantısı"nda iş insanlarıyla buluştu. Filyos projesi ile birlikte İlçenin öneminin artacağını, ekonominin canlanacağını vurguladı. İş insanlarını dinleyerek görüş ve önerilerini aldı. İş hayatında başarılar diledi.

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2021, 17:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER