Yavuzyılmaz'dan Başoğlu'na ziyaret

Yavuzyılmaz'dan Başoğlu'na ziyaret

Yavuzyılmaz'dan Başoğlu'na ziyaret

Cumhuriyet halk Partisi (CHP) Parti Okulu Bölge Koordinatörü Deniz Yavuzyılmaz, CHP İl Başkanı Umut Başoğlu’nu ziyaret etti.

Ziyarete konuşan Deniz Yavuzyılmaz: “Biz sizleri tebrik etmek, kutlamak, başarılar dilemek ve desteğimizi nasıl verebileceğimizi de konuşmak için sizleri ziyaret ettik. Bir Kurultay sürecimiz oldu. Süreç çok yoğun geçti. Önümüzde daha da yoğun süreçler olacaktır. Ümit ediyorum Zonguldak’ta da Cumhuriyet Halk Partisi büyük başarılarla hep birlikte taçlandırılacaktır. Biz daha evvel de bir Kurultay sürecinde birlikteydik, şimdi yine bir Kurultay 

CHP İl Başkanı Umut Başoğlu’da ziyaret için teşekkür etti ve hedeflerin 2019 olduğunu söyledi.

2019’da tüm belediyeleri kazanacaklarını ve Zonguldak’ı CHP’nin yöneteceğini belirten Başoğlu: “Cumhuriyet Halk Partisi sizlerin evidir. Çünkü bilindiği üzere 6 Ocak İl Kongresi’nden sonra hemen partimiz Kurultay sürecine girdi. Kurultay sürecinde de tekrar Cumhuriyet Halk Partisi ne özgü demokrasinin işletildiği bir kurultayı beraber yaşadık. Cumhuriyet Halk Partisi, özgürlüklerin işlediği, demokrasinin işlediği bir partidir. Cumhuriyet Halk Partisi hem Türkiye’ye hem de dünyaya örnek bir Kurultay yaptı. Cumhuriyet Halk Partisi yeniden tekrar görevine devam eden Sayın Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve yeni seçilen Parti Meclis üyelerine ve yeni atanan MYK üyelerine tekrar hayırlı olsun diyoruz tebrik ediyoruz. Çünkü 2019 süreci yoğun bir süreç olacak. Yerel seçimler zamanda yapılacak ama genel seçimlerin belki olabileceği bir süreci yaşayacağız. Onun için yerel seçimler kendi adıma Zonguldak adına çok önem arz ediyor. Hemen akabinde 2019’un sonunda ise bir seçim sürecine geleceğiz. Onun için bu rejimin oylanacağı seçim sürecinde yerelde iktidar olmamız gerekiyor. Yerelde iktidar olunmadan genel de iktidar olunmuyor. Bunun bilincindeyiz. Önümüzdeki yerel seçim sürecinde Zonguldakta tamamı ile Cumhuriyet Halk Parti’li belediyeler olduğu, İl Özel idare’nin Cumhuriyet Halk Parti’li olduğu bir sürece hep beraber yaşayacağız. Ben bu noktada tekrar sizlere bu ziyaretinizden ötürü teşekkür ediyorum.”

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2018, 20:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER