Yerli otomobil Zonguldak'ta üretilmeli

Yerli otomobil Zonguldak’ta üretilmeli

Yerli otomobil Zonguldak'ta üretilmeli

 Adalet ve Kalkınma Partisinin Aylık İstişare Toplantısı, AK Parti Milletvekilleri Hüseyin Özbakır, Özcan Ulupınar, İl Başkanı Zeki Tosun, Belediye Başkanları ve ilçe başkanlarının katılımı ile yapıldı.
Parti binasında yapılan toplantı hakkında değerlendirme yapan Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, “AK Parti Aylık Olağan Toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Milletvekillerimizin, belediye başkanlarımızın ve ilçe başkanlarımızın yer aldığı bir toplantı gerçekleştiriyoruz. Bu gün Zonguldak’la ilgili konular üzerine hep beraber istişarede bulunacağız. İnşallah hayırlara vesile olur” dedi.
TTK konusunda basın mensuplarının sorusu üzerine ise; “Toplantıda Türkiye Taşkömürü Kurumu’nu da konuşacağız’ ifadesini kullandı.
YERLİ OTOMOBİL İÇİN GEREKENİ YAPACAĞIZ
Yerli otomobilin Zonguldak’ta üretilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirten AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, “Umarım yararlı bir toplantı olacak. Başkanlarımızın taleplerini dinleyeceğiz ve yardımcı olmaya çalışacağız. Yerli otomobil sanayisi konusunda tabi hepimiz buraya gelmesini arzu ederiz. Biz de arkadaşlarımızla birlikte girişimlerimiz olacak. Tabi hükümetimizin kararı nedir ne değildir bu konuda bilgimiz yok. Sadece açıklaması yapıldı. Biz ilimize gelmesi için elimizden gelen çalışmayı yürüteceğiz” dedi.
TOSUN: “HEPİMİZ İÇİN BÜYÜK BİR KAZANÇTIR”
Yerli otomobil konusu ile ilgili olarak konuşan İl Başkanı Zeki Tosun, “Bu hafta bu işi yapacak olan 5 şirket yan yana geldi ve bir ortaklık kuracaklar. Şu anda yer konusunda bir çalışma yok bize gelen bilgiye göre. Ortaklık kurulduktan sonra gelişmelere göre bakılacak. Tabi biz ve vekillerimiz bölgemizde olması için bütün teşkilatlarımızla bu işin peşinde oluruz ve çalışırız. Bu bölgede olması hepimiz için bir kazançtır. Bunu istemeyen ne vekilimiz, ne belediye başkanımız olur. Her şeyin hayırlısı. Yerli otomobil üretiminin startının verilmesi çok önemli. Ülkemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Çok önemli bir proje. İnşallah tamamına erdireceğiz” dedi.
Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2017, 08:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER