Zeki Tosun 16,5 Milyon Lira Hakkında Konuştu

Zeki Tosun 16,5 Milyon Lira Hakkında Konuştu“Bu Para Ne Yapılacak?”

Zeki Tosun 16,5 Milyon Lira Hakkında Konuştu

Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Zonguldak Belediyesi’nin İller Bankası’na 16,5 Milyon Lira borçlanacak olmasını değerlendirdi. 7 Şubat Çarşamba günü Zonguldak Belediye Meclisi’nde görüşülmesi beklenen borçlanma yetkisi hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Tosun, “. Tabi bu görüşmelerde Belediye Meclis üyesi arkadaşlarımız ve Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan’da eşlik ediyor. Biz burada Zonguldak’ın, Zonguldak halkının yararına olacak bir konuda tabi destek veririz. Ama mevcut Zonguldak Belediyesi’nin de bu verdiğimiz desteği bundan önceki yaptığı çalışmalarda ki gibi kullanacaksa bununda karşısında dururuz. Zonguldak’a fayda sağlama noktasında, Zonguldak’ı daha ileriye götürecek bir çalışma noktasında biz destek vermeye hazırız. Bu işin takipçisi de oluruz. Sonuçta bir borçlanma yapılacak. Tabi bu borçlanmanın nerede kullanılacağını daha önce bize söyleyecekler” dedi.
Borçlanmanın Zonguldak’a fayda sağlayacağına inanmaları halinde buna destek vereceklerinin altını çizen Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, borçlanma ile ilgili bir çerçeve çizilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.
“NEREDE KULLANILACAK?”
Zonguldak Belediyesi’nin alacağı borcu nerelerde kullanacağını belirtmesi gerektiğine işaret eden Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, “Zonguldak Belediyesi’nin 16,5 Milyon Lira borçlanma ile ilgili bir çalışması var. Bunu da biz arkadaşlarımız ile beraber görüşerek istişare yapıyoruz. Bu noktada bir haftadan bu yana arkadaşlarımızla görüşüyorum. Tabi bu görüşmelerde Belediye Meclis üyesi arkadaşlarımız ve Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan’da eşlik ediyor. Biz burada Zonguldak’ın, Zonguldak halkının yararına olacak bir konuda tabi destek veririz. Ama mevcut Zonguldak Belediyesi’nin de bu verdiğimiz desteği bundan önceki yaptığı çalışmalarda ki gibi kullanacaksa bununda karşısında dururuz. Zonguldak’a fayda sağlama noktasında, Zonguldak’ı daha ileriye götürecek bir çalışma noktasında biz destek vermeye hazırız. Bu işin takipçisi de oluruz. Sonuçta bir borçlanma yapılacak. Tabi bu borçlanmanın nerede kullanılacağını daha önce bize söyleyecekler. Bir borçlanma yapılacaksa eğer bize ve vatandaşlarımıza bunun söylenmesi lazım. Ne için borçlanacağız? Ne yapacağız? Bunları bilmemiz lazım” dedi. Batuhan Karamalak

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2018, 10:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER