Edirne’den puansız döndük, kızlar Eskişehir’i devirdi

Kdz. Ereğli Belediyespor hafta sonu 3 branşta çıktığı karşılaşmalarda 2 galibiyet 1 mağlubiyet aldı. A Takım deplasmanda Edirnespor’a 2-1 mağlup olurken, Kadınlar 1 Ligi’nde mücadele eden eflatun beyazlılar, Eskişehirspor’u 3-2 mağlup etti.

Edirne’den puansız döndük, kızlar Eskişehir’i devirdi

Kdz. Ereğli Belediyespor hafta sonu 3 branşta çıktığı karşılaşmalarda 2 galibiyet 1 mağlubiyet aldı. A Takım deplasmanda Edirnespor’a 2-1 mağlup olurken, Kadınlar 1 Ligi’nde mücadele eden eflatun beyazlılar,  Eskişehirspor’u 3-2 mağlup etti.

Ereğli Belediyespor U19 takımı ise, final maçında Kozlu Taşkömürüspor’u 7-1 mağlup ederek Zonguldak Şampiyonu oldu. Eflatun beyazlılar bu başarı ile Türkiye Şampiyonasında Zonguldak’ı temsil etme hakkı kazandı.

BAL Ligi 11. Grupta mücadele eden Kdz. Ereğli Belediyespor ‘un iki haftalık galibiyet serisi noktalandı. Deplasmanda Edirnespor’a konuk olan temsilcimiz 40.dakikada yediği golle ilk yarısını 1-0 mağlup kapattığı karşılaşmada, 63.dakikada 2-0 geriye düştü.

Edirne karşısında 75.dakikada Ahmet Olgun’un kırmızı kart görmesi ile 10 kişi kalan Ereğli Belediyespor, 85.dakikada Ali Efsat Aydın ile farkı 1´e indirse de sahadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı.

EREĞLİ BELEDİYESPOR: 3 ESKİŞEHİRSPOR: 2

Ereğli Belediyespor Bayan Futbol Takımı sahasında konuk ettiği Eskişehirspor’u 3-2 mağlup ederek çıkışını sürdürdü. Eflatun beyazlılar 1-0 geriye düştüğü maçta Ece (2) ve Khatia’nın golleri ile 3 puana uzanırken puanını 21’e çıkararak, 5.sıradaki yerini sağlamlaştırdı.

EREĞLİ BELEDİYESPOR ZONGULDAK ŞAMPİYONU

Ereğli Belediyespor U19 takımı Zonguldak finalinde Kozlu Taşkömürüspor’u, Ertugrul Kiraz (3), Mert Arabacı (2), İbrahim Alagöz ve Süleyman Karataş’ın golleri ile 7-1 mağlup ederek Zonguldak Şampiyonu oldu. Ereğli Belediyespor elde ettiği bu başarı ile Türkiye Şampiyonası’nda Zonguldak’ı temsil etme hakkı kazandı. 

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2015, 07:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER