Ereğli Belediyespor Dikilitaş deplasmanından 1 puanla döndü

Bölgesel Amatör Lig 8. Grupta mücadele eden Kdz. Ereğli Belediyespor, İstanbul deplasmanında konuk olduğu Dikilitaşspor ile 1-1 berabere kaldı. Temsilcimizin tek golünü 44. dakikada Gökhan Zülfikaroğlu attı.

Ereğli Belediyespor Dikilitaş deplasmanından 1 puanla döndü

Bölgesel Amatör Lig 8. Grupta mücadele eden Kdz. EreğliBelediyespor, İstanbul deplasmanında konuk olduğu Dikilitaşspor ile 1-1berabere kaldı. Temsilcimizin tek golünü 44. dakikada Gökhan Zülfikaroğlu attı.

BAL Ligi 25. hafta mücadelesinde İstanbul deplasmanındaDikilitaş’a konuk Kdz. Ereğli Belediyespor, sahadan 1-1 beraberlik ve 1 puanlaayrıldı. Rakibi karşısında 30.dakikada Enes Karaca’nın golü ile 1-0 geriyedüşen temsilcimiz, 44.dakikada Gökhan Zülfikaroğlu’nun golü ile beraberliğiyakaladı.

İkinci yarıda bulduğu gol fırsatlarınıdeğerlendiremeyen Kdz. Ereğli Belediyespor, sahadan 1-1’lik beraberlikleayrılarak puanını 45’e yükseltti.

Kdz. Ereğli Belediyespor, 17 Nisan 2016 Pazar günüsezonun son maçında sahasında Bartınspor’u konuk edecek.

Bu arada haftaya 52 puanla lider gider girenBartınspor, sahasında Leventspor ile 2-2 berabere kalarak büyük bir fırsatıtepti.

Grupta son haftaya HEASK 55 puanla lider, Bartınsporise 53 puanla 2.sırada giriyor. HEASK son maçında Serdivan deplasmanına konukolacak.

 

 

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2016, 13:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER