EREĞLİLİ ELMASLAR İFTARDA BULUŞTU

EREĞLİLİ ELMASLAR İFTARDA BULUŞTU

EREĞLİLİ ELMASLAR İFTARDA BULUŞTU

Zonguldakspor taraftar grupları arasında yer alan Kdz.Ereğli’de yaptığı güzel işler ve sezon boyunca büyük destek veren Ereğlili Elmaslar taraftar grubu üyeler geleneksel hale getirilen ve bu yıl 3. sü düzenlenen iftar organizasyonunda bir araya geldi.

Katılımın yoğun olduğu iftarda birlik ve beraberlik mesajları verilirken yeni sezonda başarı temennisinde bulunuldu.

EREĞLİLİ ELMASLAR İFTARDA BULUŞTU
Yemek öncesi konuşan Ereğlili Elmaslar taraftar grubu tribün lideri Ramis Atalay, iftarın ekip olarak gerçekleştirildiğini vurgulayarak şunları söyledi: İftarımızı geleneksel hale getirdik ve bu yıl üçüncüsünü düzenliyoruz. Her yıl ailemiz giderek büyüyor. Yoğun ilginize çok teşekkür ediyorum. Bu güzel ortamın oluşmasında emeği geçen esnaflarımıza ve ekibimizdeki ağabeylerimize teşekkür ediyoruz. Bir teşekkür de bizleri çok iyi ağırlayan Hanedan Restaurant çalışanlarına gelsin. Yapacağımız başka organizasyonunda görüşmek üzere diyorum.

HEP DESTEK TAM DESTEK
Tek isteğimiz ve temennimiz Zonguldaksporumuzu daha üst ligde görmek. Ereğlili Elmaslar taraftar grubu olarak her zaman tribünde yerimizi alıp desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Sayımız her geçen gün artıyor. Ayrıca; Ereğli Belediyesporumuza da yeni sezon öncesi şimdiden başarılar diliyoruz. Bize destek veren tüm ağabeylerimize kardeşlerimize şükranlarımızı sunuyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2017, 09:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER